Naslovna VESTI MEDENJACI: 22 fotografije pacova koje će vas raznežiti! (FOTO)

MEDENJACI: 22 fotografije pacova koje će vas raznežiti! (FOTO)

1
pacovi petface

pacovi: Većini ljudi pomisao na pacove stvara asocijacije sa kanalizacijom, podrumima i prljavim mestima. Njih prati loša reputacija jer su smatrani prenosicima zaraznih bolesti. Ipak, u poslednje vreme, u svetu pogotovo, oni se često mogu naći kao kućni ljubimci. Kada pregledate našu galeriju ne sumnjamo da ćete poželeti ovog krznenog mališana u svom domu.

Pročitajte još: Glodari: sve što niste znali – glodari za početnike!

Pacovi slove za živahne, radoznale i pametne životinje. Inače , ovi glodari se po inteligenciji nalaze na visokom desetom mestu, kada posmatramo celo životinjsko carstvo. Upravo zbog svoje pameti i razigranosti sposobni su da savladaju različite trikove. Veoma su društveni, pa se preporučuje držanje u paru. Treba napomenuti da se bolje slažu jedinke istog pola. Pacovi nisu zahtevni kućni ljubimci, odnosno ne traže da im posvećujete puno vremena i nege.

Pročitajte još: Dabrovi ponovo prave dom u Srbiji!

Nadamo se da sve što do sada nabrojali čini da prema ovim krznenim mališanim zauzmete drugačiji stav. Ukoliko vas još nismo ubedili, predlažemo vam da pregledate galeriju fotografija koju smo za vas pripremili. Nemojte se iznenaditi ako se raznežite i poželite da baš pacov bude vaš voljeni kućni ljubimac.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime