Naslovna VESTI PSI BRAVO PANČEVCI: Novih 20 toplih kućica za napuštene životinje!

BRAVO PANČEVCI: Novih 20 toplih kućica za napuštene životinje!

0
PANČEVCI petface

PANČEVCI nas iz dana u dan, godine u godinu, oduševljavaju svojim odnosom prema napuštenim i dobačenim žiotinjama. Naime, kako smo i najavili juče su u holu gradske uprave grada Pančeva u akciji „Jedna kućica više – jedan život više”, pravili sloništa za one životinje kojima je ulica dom.

Pančevci pokreću treću akciju: „Jedna kućica više – jedan život više”!

PANČEVCI petface

– U trećoj po redu akciji pravljenja privremenih kućica za napuštene i ulične životinje uspeli smo da napravimo 20 toplih domova! Zahvaljujući donacijama i pomoći u materijalu kao i vrednim rukama i zajedničkom kreativnom radu oko četrdesetak ljudi, ove godine smo uspeli da oborimo rekord u odnosu na prethodne dve godine, za naš portal rekao je Ivan iz društva Prijatelja Životinja LJUBIMCI.

PANČEVCI petface

Dobrog raspoloženja nije manjkalo, a osim onih koji su učestvovali u izradi kućica, akciji su se priključili i mališani koji su naslikali nekoliko radova, kojim su ukrašene neke od kućica.

BRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!

– Tu je naravno bila i čupava razbibriga Zaza koja nas je čuvala i zabavljala u pauzama, dodao je Ivan.

PANČEVCI petface

On se ispred društva Prijatelja Životinja LJUBIMCI zahvalio svima koji su izdvojili svoje slobodno vreme i učestvovali u akciji!

– Takođe, pozivamo staratelje koji brinu o uličnim kucama i macama da nam se jave kako bismo se dogovorili oko postavljanja ovih privremenih objekata na javnim površinama, rekao je Ivan za kraj!

BRAVO, PANČEVCI, VI STE PRIMER SVIMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime