Naslovna VESTI MAČKE Od posledica prebijanja ostala je paralizovana. Ipak nije odustala od svojih beba!

Od posledica prebijanja ostala je paralizovana. Ipak nije odustala od svojih beba!

0
paralizovana petface
Dubina odnosa koji se javlja između majke i njene dece jedna je od najsnažnijih sila koje postoje u prirodi. Ovu tvrdnju potvrđuje i naša današnja priča o mački koja je bila paralizovana od struka na dole, ali to je nije sprečilo da svoje nepokretno telo doslovno vuče po zemlji tražeći svoje mačiće.

Mačka po imenu Princess toliko je bila posvećena svom leglu da je tragala za svojom decom do posledenjeg atoma njene snage.Ona je nekako uspela da se odvuče do mesta gde je svoje mačiće videla poslednji put pre nego što je brutalno povređena. Princess je postala paralizovana od struka na dole, nakon što je jedan čovek besomučno slomio kičmu.

Inače, mačka se nastanila sa svojim mladima u jednoj uličici. Nju je svakodnevno hranila jedna žena iz obližnje kuće. Jednog dana, žena je nakon što je čula snažan udarac izašla iz svoje kuće. Kada se pojavila na ulici, imala je šta i da vidi. Čovek je držao mačku po imenu Princess za rep, a na pitanje komšinice šta to radi, on je odgovorio:

Mačka ne bi tebalo da se nalazi u mom dvorištu.

Pročitajte još: DIVNOOO: Mačka usvojila odbačeno mače!

Žena je bez razmišljanja pozvala Royal Society For The Prevention Of Cruelty To Animals kako bi spasili bar mačiće. Takođe, ona je kontaktirala i vlasnicu Udruženja Sawyers Gully, gospođu Di Volton koja ju je savetovala da ovog nasilnog čoveka prijavi policiji zbog zlostavljanja životinja.

Detalji koji su se naknadno pojavili, bili su užasni. Naime, otkriveno je da je ova mama mačka mučena sve dok joj nije slomljena kičma, noge i zubi u njenoj vilici. Ono što je ipak u njoj preživelo jeste jaka volja za životom.

Kada je Di Volton iz Udruženja Sawyers Gully došla da ustanovi situaciju, iznenadila se kada je shvatila da je mačka posle svega živa:

Kada sam došla da obiđem mačiće shvatila sam da je i njihova majka živa. Ona je vukla svoje paralizovano telo po zemlji u smeru u kome su se nalazili njeni mačići. U pitanju su bili sati i sati provedeni u najstrašnijim bolovima.

Pročitajte još: Maca Sigi od rođenja pazi na bebu: Pomogla joj je da izleči bolesno srce!

paralizovana petfaceZahvaljujući zajedničkom radu udruženja Sawyers Gully i RSPCA, mačići su spašeni i ujedinjeni sa njihovom majkom. Iako su sada svi zajedno, mačka Princess je u veoma lošem stanju. S obzirom na njenu paralizu, veterinari su utvrdili da bi operacija donela više štete nego koristi. Pri tome, za saniranje njenog stanja i bez operacije bila su potreba velika novčana sredstva. Iz Udruženja su počeli kampanju prikupljanja sredstava za lečenje mačke. Kako su dani prolazili prikupljeno je 17.000 dolara koliko je bilo i potrebno.

paralizovana petfaceTakođe, čovek koji je naneo povrede mački po imenu Princess je uhapšen i sada se suočava sa optužbama za nasilje nad životinjama.

Mačka Princess koja je paralizovana polako, ali sigurno se oporavlja zahvaljujući ljubavi i pažnji medicinskog osoblja koje danonoćno brine o njoj. Takođe, ona je dobro i zahvaljujući tome što se ne odvaja od svojih bebica.

Dirljiva priča sa srećnim krajem koja svedoči o snazi majčine ljubavi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.