Naslovna VESTI MAČKE Našao je bolesno i iscrpljeno mače, staro 9 meseci na PARKINGU!

Našao je bolesno i iscrpljeno mače, staro 9 meseci na PARKINGU!

0
parkingu petface

Dastin DeRohe i njegov saradnik pošli su ka svom automobilu kako bi se vratili kući sa posla, kada ih je sudbina navela da pronađu jedno mače. Mače je izgledalo tako prijateljski nastrojeno i željno ljubavi da ga je DeRohe odmah pokupio i počeo da se igra sa njim. Čovek je shvatio da ne može mačku ostaviti na parkingu, jer je bila vidno ispaćena i u veoma velikim bolovima.

SERIJA FOTOGRAFIJA: Spašena maca od rođenja čuva malenu bebu!

DeRohe je odlučio da odvede mačku, kasnije po imenu Čak, svojoj kući, a sutradan ujutro, je odveo svog malog prijatelja veterinaru. Čak se nije bunio da se vozi kolima i da spava u kući svog novog prijatelja, jer je bio očigledno željan ljubavi i pažnje.

parkingu petface

-Spavao mi je u krilu, ceo put do kuće, 20 minuta vožnje automobilom, rekao je DeRohe.

Kada su stigli kući, DeRoheova prijateljica Melisa Li je došla i par je uspeo da očisti i uredi Čaka. Bio je iscrpljen, ali konačno u manjem strahu, jer je imao sigurno i mirno mesto za spavanje.

-Bio je veoma opušten, nije mu bio problem da spava u kući. Igrala sam se malo sa njim, dok se Dastin spremao za spavanje, a onda je mače leglo i zaspalo odmah, rekla je Li.

Pokušali su što bolje da ga srede, a zatim su mu pronašli toplo i fino mesto za spavanje.

Dvoje prijatelja dugo su ostali gledajući macu kako spava umotana u peškir. Ujutro kada su se probudili još više su se zbližili, a maca se veoma brzo prilagodila lagodnosti mirnog života.

IZNENAĐENJEEE! Mačka uskočila u auto tražeći pomoć!

-On je toliko opuštajući i sladak, mada veoma radoznao i razigran mačak, rekla je Li.

Kada su Čaka odveli veterinaru, utvrđeno je da je star između 9 i 10 nedelja. Dobio je sve potrebne lekove za lečenje respiratorne infekcije, a veterinar je uverio njegovo novog vlasnika da ne brine, jer će se Čak brzo oporaviti.

I pored surovih uslova u kojima je pronađen, mačak sada živi lepo i srećan je. Brzo je prihvatio novo okruženje i navikao se na njega.

parkingu petface

Međutim, DeRohe ima svoje mačke i sada planira da pronađe novi dom za Čaka kada se u potpunosti oporavi i već je mnogo ljudi zainteresovano za ovu macu.

U međuvremenu, Čak i njegov spasilac uživaju u svakom trenutku zajedno, uvek su nasmejani i srećni.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.