Naslovna VESTI PSI PARTY MANIJAK: Štene obožava da upada na žurke i ludo se zabavlja!

PARTY MANIJAK: Štene obožava da upada na žurke i ludo se zabavlja!

0
party-petface

Kada voliš žurke i party od malih nogu kao štene po imenu Dingo, onda znači da si pravi veseljak. 🙂 Priča nas vodi u daleki Brazil, jednu diskoteku u koju Dingo rado odlazi. Neodoljivo štene živi u blizini mesta gde su žurke gotovo svakodnevne i obožava da „upada“ kao nepozvan gost! I to naročito kada je hrana tu u blizini.

party-petfaceNemam pozivnicu? Nikakav problem. Tako otprilike razmišlja ovaj mališa,ali on nikako nije partibrejker. 🙂 Ovaj preslatki i druželjubivi pas jednostavno ne može da odoli, a da ne bude deo dobre zabave. Fotograf koji je angažovan da zabeleži najbolje trenutke sa zabave, prepoznao je na slikama poznato lice odnosno njušku.

Pročitajte još: MOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!

party-petfaceNa jednoj fotografiji se viid kako ga obezbeđenje iznosi sa bine, a izraz lica ovog kučenceta je i više nego slatko.

Pročitajte još: NEOBIČNA DRUŽINA: Marvel proslavila 1. rođendan sa NAJBOLJIM DRUGARIMA!

Slike su postale viralne. Istina je bila samo jedna: On jako voli žurke. Ljudi koji su želeli da mu pronađu dom su saznali da on živi u okolini i da se zove Dingo, kao i da već ima dom. Svima je laknulo kada su čuli da pas nakon silnog partijanja ima dom u koji se može vrtiti i na miru odspavati.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUŽAS U JAGODINI: Vlasnici vezali psa za trošnu kućicu!
Sledeći tekstPRIDRUŽI SE AKCIJI: “Moj grad nije samo lep izgledom već srcem!” za pomoć lutalicama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime