Naslovna VESTI PSI PAS ČAROBNJAK: Ovaj mladić izvodi trikove po čarolijama iz Hari Potera!

PAS ČAROBNJAK: Ovaj mladić izvodi trikove po čarolijama iz Hari Potera!

0
pas carobnjak petface

Obuka pasa može biti prilično zahtevan zadatak, ali dobra edukacija i socijalizacija su veoma važni za svakog psa. Mnogi vlasnici pasa se odluče da ne preskoče ovaj korak.

Naoružani grickalicama i strpljenjem vlasnici mogu da postignu dobre rezultate kada je reč o ponašanju psa kako bi bili poslušni i lepo vaspitani. Mnogi vlasnici pasa od malih nogu pokušavaju da socijalizaciju pasa postave na potpuno drugačiji nivo.

Uzmimo kao primer Anu Brisbin glumicu i Jutjuberku iz Los Anđelesa, koja je odlučila svog psa da trenira ne egleskim jezikom, već čarolijama Harija Potera.

PROČITAJTE I:

ZA PUTINA ŠARPLANINAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić spremio je poklon za ruskog predsednika!

-Hari Poter mi je sve, to je ono što me je inspirisalo da postanem glumica, dalo mi kreaativnost i ljubaznost, prijatelje, sve. Imam tetovažu na kojoj piše „Lumos“. Naravno ime mog šteneta je Remus. Tako da se trening u stilu Hari Potera prosto sam nametnuo, rekla je vlasnica Ana.

Ana je usvojila Remusa, koji je sada star 10 meseci, nakon što je igubila svog voljenog ljubimca, Leki.

-Prošle godine sam ostala bez psa iz detinjstva, Leki, koja je takođe bila jazavičar. Dobila sam je kada sam imala samo osam godina i kada je umrla imala je skoro 18 godina. To je bio zaista  težak trenutak u mom životu, rekla je Ana.

Ana kaže da je znala da ne može nastaviti život bez drugog jazavičara koji bi joj ispunio srce. Tražila je više od šest meseci novog psa i kada je pronašla Remusa znala je da je savršen za nju.

-Kada je Remus napunio dva meseca, počela sam ga trenirati. Sada zna 9 čarolija da izvede i savetuje druge fanove Hari Potera da se malo zabave dok rade sa svojim psom.

Ovo je svakako pozitivan primer, kako bi se i pas i vlanik zabavljali dok rade zajedno. Da li neko želi da pokuša sa nekim trikom?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE ŠARPLANINAC ORIGINALAN POKLON: Ko je sve poklonio Putinu psa i koliko ih ima?
Sledeći tekstSERGEJ, VLADO GEORGIEV, BORA ČORBA: Kako su javne ličnosti podržale kampanju BLOK PETARDAMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime