Naslovna VESTI PSI PAS DOSPEO NA NAFTNU PLATFORMU: Jedan od radnika, koji su ga spasili,...

PAS DOSPEO NA NAFTNU PLATFORMU: Jedan od radnika, koji su ga spasili, učinio je nešto neverovatno!

0
pas dospeo petface

Vitisak Paialav radio je na naftnoj platformi kada je shvatio da se nešto pojavilo u vodi. Kada je dobro pogledao ispod platforme, primetio je nesrećnog psa kako se bori da se održi na vodi. Pas je cvileo i zapomagao, tražio pomoć.

Prosto nije mogao da poveruje kako je nesrećni pas dospeo do ovog odredišta, 220 kilometara udaljenog od Tajlandskog zaliva. Možda je pas preplivao do tog mesta, ali nikome nije jasno kako i zašto. Pomislili su da je možda izbačen u more.

PROČITAJTE I:

NAPALI SLEPOG PSA: Nakon što su ga zamalo rastrgli, jedan deka ga je sklonio, a onda je pas prestao da jede…

Sva sreća je u tome što je voda bila dovoljno mirna da je Paialav mogao videti kako psu viri glava iz talasa. Kako je sam rekao, na vodi i platformi stalno nešto huji, pa bi verovatno ignorisao zvuk cviljenja psa da ga nije slučajno primetio, nakon provere dok je mislio da nešto sa platformom nije u redu.

Nakon što su ga radnici platforme izvukli iz vode, osušili ga i nahranili, a zatim primetili da je pas veoma dehidrirao. 

Ubrzo nakon spasavanja, pas je počeo da dobija energiju i smogao snage da hoda po platformi. Počeo je da se ponaša normalno, kao i svaki pas, a to je za spasioce bio dobar znak i ohrabrenje.

pas dospeo petface

Pas je dva dana bio na platformi dok njegovi spasioci nisu napravili kavez u kojem bi bio bezbrižno prevezen do obale, na brodu koji je polazio sa platforme ka kopnu.

Kada je pas stigao na kopno, odmah ga je preuzela tajlandska organizacija koja ga je odvela veterinaru gde mu je otvoren zdravstveni račun i izvršeni svi pregledi.

Paialav je rekao da planira da usvoji psa kada bude došao kući sa naftne platforme.

Zar ovo nije predivnoo?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.