Naslovna VESTI PSI “PLAČE KAO KIŠA”: Pas Goldi preživeo jučerašnji požar u Nišu, u kome...

“PLAČE KAO KIŠA”: Pas Goldi preživeo jučerašnji požar u Nišu, u kome je nastradala jedna žena i pas Roki!

0
Pas Goldi petface

Vera Ilić i njen sin Goran Ilić (40) živeli su sami u stanu, u potkrovlju zgrade u Nišu, u kome je juče izbio požar. Vatra je nažalost odnela i žrtve – Veru i jednog od dva psa koji su živeli sa njima – Rokija! Goran je zadobio teške opekotine lica i životno je ugrožen.

-Goran je šetao pse u komšiluku za neku nadoknadu, vođena je i humanitarna akcija da mu se pomogne da nađe neki posao, jer je izdržavao nepokretnu majku sa kojom je živeo sam, nakon što mu je sestra umrla pre nekoliko godina, rekao je jedan od komšija, a priču o ovom velikom humanitarcu nam je potvrdila i naša čitateljka Kristina.

Sećate se psa, koji je preživeo požar na Novom Beogradu? Evo gde i kako živi!

Naime, ona je preuzela jednog od dva psa, Goldi, koja je u ovom stravičnom požaru – preživela!

– Goldi ima oko šest godina, a njen drug Roki koji je stradao u požaru, imao je oko 15 godina. Roki je bio pekinezer. Njihov vlasnik je jedan skroman dečko i veliki humanista, pomagao je napuštenim kucama da ne budu gladne i da se zgreju u hladnim danima, rekla je za naš portal Kristina.

Pas Goldi petface

Ona je preuzela trenutnu brigu o Goldi, koja je juče odmah i pregledana kod veterinara i dobro je!

-Trenutno je kod mene. Neće se udomljavati, sve dok je vlasnik živ. Izvućiće se on, sigurna sam. Verovatno će je preuzeti Levijatan, kako bi bila u nekom plaćenom smeštaju, sa ljudima koji mogu celog dana da brinu o njoj, jer ja nažalost ne mogu. Šetam je dva do tri puta dnevno, pošto sam u drugom stanju i moram da se pazim i mirujem, rekla nam je Kristina.

NAJNOVIJA VEST: Spašen JOŠ JEDAN pas koji je preživeo požar u Grčkoj!

Tužnu sudbinu psa Goldi, potvrdile su i neke komšije, koje kako kažu tuguju dok je gledaju takvu.

-Gledala sam je juče sa prozora ujutru, dok su ga odvozili, kako psi umeju da plaču! Tuga do neba, napisala je jedna komšinica.

Vlasnik Goran je prema najnovijim informaciju za sada van životne opasnosti, ali sa 60% oštećenjem pluća i opekotinama na licu i telu i sa poprilično oštećenim očima od požara. O Čoniju, kako ga od milošte zovu svi u Nišu, ljudi imaju samo reči hvale.

Zato su i otvorili GRUPU ZA POMOĆ, a sve informacije možete potražiti klikom na boldovan link. POMOZIMO I GOLDI I NJENOM VLASNIKU, kome od sveg srca najiskrenije želimo brz oporavak!

Foto: privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKO BRAVO: Policajac u Borči SPASAO KUČE iz zaleđene vode! (VIDEO)
Sledeći tekstIzbacili su smeće iz kuće, A SA NJIM I PSA, pa se odselili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime