Naslovna VESTI PSI KJARJA PAS HEROJ: Odvela policiju do izgubljenog vlasnika i spasila mu život!

KJARJA PAS HEROJ: Odvela policiju do izgubljenog vlasnika i spasila mu život!

0
PAS HEROJ petface

Njeno ime je Kjarja i ona je za svog vlansika i zvanično PAS HEROJ! Naime, Manfred Classen 84-godišnji čovek nestao je u divljini u jednoj oblasti severozapadno od Sidneja.

Nakon što je njegova porodica obavestila nadležne, operacija spašavanja je počela istog trenutka. Tri dana su spasioci tragali za izgubljenim čovekom, sve dok na scenu nije nastupio on – KJARJA PAS HEROJ!

Pročitajte još:
SANJA: „Tata je spasio štence bačene u kutiji. Ako ih ne udomim, moraću da ih vratim u azil!

Ženka engleskog staford terijera je pronašla način da Manfredovog sina obavetsi gde je njegov izgubljeni tata. On je zajendo sa policijom, kao i dobrovoljcima Državne hitne službe i koordinatorima potrage iz Spasilačkog odreda Plavih planina, prečešljali područje, da bi u nedelju pronašli Kjarju.

PAS HEROJ petface

Deset minuta kasnije, PAS HEROJ ih je odveo do oblasti gde je nestao gospodin Classen. On je ubrzo pronađen, svestan ali malo dezorijentisan i sa blagim povredama! Obzirom da je tri dana bio bez hrane, vode i skloništa od kiše, nadležni su odmah krenuli u prvu pomoć!

Pročitajte još:
KRALJEVO: Hrabri labrador spasio svoju drugaricu Tifani, iz rupe duboke dva metra!

– Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo jutros pronašli nestalog 84-godišnjeg čoveka živog i zdravog u divljini oko jedan kilometar od njegove kuće, saopštila je policija Novog Južnog Velsa i dodala kako puno priznanje duguju psu Kjarji koja je spasioce odvela do vlasnika!

 VERNOST.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.