Naslovna VESTI PSI Kako se on rashlađuje: pas i klima uređaj (VIDEO)

Kako se on rashlađuje: pas i klima uređaj (VIDEO)

1
pas i klima uređaj petface

pas i klima uređaj: U jeku ovih vrućina, nekada nam se čini da nam ništa ne može pomoći da se dovoljno rashladimo. Iako mislimo da ne može gore, ono što ne smemo ispustiti iz vida je da je našim ljubimcima bar 3 puta vrelije nego nama.

Interesantan video koji je pred vama ne daje savete kako da vam ne bude toliko vruće, već isključivo ima za cilj da vas nasmeje. Na snimku se nalazi pas koji se nalazi u automobilu sa svojim vlasnikom. Ne samo da je i njima vrućina, već se nalaze u saobraćajnoj gužvi. Ali reklo bi se da se dobro zabavljaju. Vlasnik je uključio klima uređaj i tada za ovog slatkog psića kreće prava žurka. On kreće neobjašnjivo da pomera glavu levo – desno, pri tom ne zatvarajući usta. Da li je ovo prvi put da se susreće sa klima uređajem ili mu je toliko vruće da je oduševljen činjenicom da se rashlađuje – to ne znamo. Jedino što možemo da zaključimo da je ovaj pas „van sebe“ i da je u potpunosti očaran strujanjem vazduha iz „magične kutije“.

Mi se nadamo da vlasnik ovog simpatičnog psa poseduje klima uređaj i kod kuće, a još više se nadamo da ste i vi pronašli pravi način da rashladite sebe i svog ljubimca.

Napominjemo da su klima uređaji i ventilatori jedan od načina da rashladite ljubimce koji su u kući, ali OPREZNO! Ostavite ventilator u prostoriji u kojoj pas boravi ili uključite klima uređaj, ali tako da ljubimac nije direktno izložen hlađenju. Vodite računa da između spoljne i unutrašnje temperature vaduha razlika bude do 7 stepeni, jer veće razlike negativno i stresno utiču kako na vas tako i na organizam ljubimca.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.