Naslovna VESTI PSI (Ne)obično prijateljstvo: pas i kraba u ljubavi!

(Ne)obično prijateljstvo: pas i kraba u ljubavi!

1
pas i kraba petface

Pas i kraba: da su psi čovekovi najbolji prijatelji zna se od pamtiveka. Nije nam nepoznato ni da su srdačni i prijateljski nastrojeni i prema ostalim životinjama. Ali da imaju toliko inicijative i želje da steknu prijatelje baš na svakom mestu, to nemamo svaki dan priliku da vidimo.

Na Guanico plaži u Panami obrela se Šejla, druželjubivi pas kojoj su društvo pravili njeni vlasnici. Rekli bismo da joj je falilo malo zabave i da su joj čovekoliki prijatelji verovatno bili dosadni, pa je odlučila da se sama sebi potraži bolje društvo. Na prvi pogled nije baš najjasnije šta ona to kopa po pesku, ali to ubrzo postaje očigledno. Radoznali pas je uspeo da sebi pronađe novog prijatelja…i to samo na koji centimetar ispod površine peska. Šejla pronalazi malu krabu za koju baš ne možemo reći da deli Šejlino oduševljenje i pokušava na sve načine da utekne svojoj novoj prijateljici. Ali Šejla je uporan pas i ona to neće dozvoliti. Naime, ova kuca je osujetila svaki pokušaj krabe da pobegne i strpljivo čeka da i kraba shvati kako je u stvari to početak jednog divnog, novog prijateljstva.

pas i kraba petface

Šejla nam je ujedno poslala jednu moćnu poruku: obogatite svoj svet novim ljudima i tragajte za njima na najneobičnijim mestima. I kada se pojave, ne dozvolite im da odu tek tako…možda su samo malo stidljivi.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPet elegancija: Karta na koju se i ovog leta igra!
Sledeći tekstLjubitelji životinja traže pravdu za psa, kojeg je vlasnik oprao u mašini za veš!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime