Naslovna VESTI PSI NERAZDVOJNI DRUGARI: Pas i patak su udomljeni zajedno!

NERAZDVOJNI DRUGARI: Pas i patak su udomljeni zajedno!

1
najbolji

Pas i patak: O ovom dvojcu pišemo sa posebnim ushićenjem, jer govori o srećnom završetku jedne nimalo vesele priče. Posle jednog napornog perioda koji su zajedno prošli, kada su ostavljeni, a potom i smešteni u azil, Pas i patak su udomljeni zajedno.

Pročitajte još: 

Sećate ih se? Slepi pas i staford Buzz SU UDOMLJENI ZAJEDNO!

Vitni Rensom je dama koja je vrata svog doma otvorila za ovaj neobični par, a po sopstvenom priznanju, nikada nije mislila da će se naći ovom dilemom –  da li udomiti Psa i patka?! Ona je sasvim slučajno naišla na ovaj neobični dvojac koji je bio smešten u jednom teksaškom azilu.

Pročitajte još:

 Jednogodišnji dečak ima najboljeg druga i zaštitnika – patka!

Kada je saznala za njih, uplašila se da će budući usvojitelji razdvojiti ove bliske prijatelje, pa ih je dovela svojoj kući u Arkanzas.
Inače, Vitni živi na velikom imanju, koje uključuje i jezerce u okviru koga živi dvadesetak pataka. Kada su pas Sirijus i patak Sem došli u novi dom, ova dama je pomislila da će se pernati mališan pridružiti družini koja živi na jezeru, a da će pas ostati u kući. To se međutim nije dogodilo. Oni su ostali nerazdvojni:

Patka se uopšte ne približava vodi. Ona prati u stopu svog prijatelja i vrlo je očigedno koliko ga voli, rekla je vlasnica.

Pas i patak petface

Inače, pored pataka, Vitni na svom imanju ima i nekoliko lovačkih pasa sa kojima odlazi u lov na divlje patke. S obzirom da je Sem patak sada novi, ravnopravni član porodice Rensom, neophodno ga je uključiti na pravi način u ovu razdraganu ekipu. Ipak, to nije toliko jednostavan zadatak jer Vitni prirodno strahuje od toga da ovi psi, po navici ne pojure patka. Zato ova velika ljubiteljka životinja novopridošli par ne ispušta iz vida, a za njih je, zbog mera predostrožnosti, smestila u zasebne prostorije.

Mi se iskreno nadamo da će se ova vesela ekipa udružiti i da će svi složno igrati na ovom imanju!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPesma ženkice koju su vlasnici ostavili u azilu: „Danas sam umrla“!
Sledeći tekstGOLIM RUKAMA OTKOPAVAO PSA – Tada je shvatio da životinja nije sama

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime