Naslovna VESTI PSI PRESMEŠNO – PAS ILI ŠTRUMPF? „Doradio“ se sam posle posete grumeru.

PRESMEŠNO – PAS ILI ŠTRUMPF? „Doradio“ se sam posle posete grumeru.

0
pas ili štrumf

Samo što se sa vlasnicom vratila iz frizerskog salona za pse u kome je ošišana, okupana i fenirana, bišonka Rozi se ušunjala u kuhinju i uskočila u kantu za smeće. To i nije toliko strašno da u kanti nije pronašla nešto što svakako nije za jelo.

Vlasnica Trejsi Koplin je došla u kuhinju kako bi sebi spremila kafu kada je ugledala presmešnu scenu. Njena Rozi je bila plava! Bukvalno plava! Ličila je na Štrumfa! Divno, upravo isfrizirano belo krzno bilo je prekriveno plavom bojom.

NEBRIGA BORSKIH GRADSKIH VLASTI – Vozilo mobilne veterinarske ambulante već godinu dana stoji i ne radi

Vlasnica se potpuno smireno zapitala: „Zašto je Rozi plava?“ Pomislila je da se radi o svetlosnom efektu koji proizvode staklena kuhinjska vrata, a onda je shvatila. Videla je potpuno izgriženi kertridž sa tonerom za kompjuter. Rozi ga je zubima polomila, a preostali prah se raspršio po njoj.

pas ili štrumf

Trejsi je odmah pozvala supruga da se vrati sa posla kako bi Rozi ponovo odveli kod frizera. Rozi nije bila posebno uzbuđena zbog situaci iako su joj čak i nokti bili plavi.

POČELA SEZONA VATROMETA I PETARDI – Još jedan pas UGINUO OD STRAHA

U salonu su grumeri morali da ošišaju delove krzna kako bi uklonili plavu boju. Plava boja noktiju se zadržala nekoliko nedelja. Vlasnici su za samo nekoliko sati morali da plate oko 90 evra za ulepšavanje Rozi. Nisu sigurni da li je njihova ljubimica svoju plavu kreaciju smislila jer je bila nezadovoljna frizurom ili joj je kertridž bio samo veoma zanimljiva igračka. U svakom slučaju, zamenili su kantu za smeće drugim modelom u koji Rozi više neće moći da uskače.

Izvor: dailyrecord.co.uk      Foto: Kennedy News and Media

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime