Naslovna VESTI PSI PAS INVALID spasao ŽIVO ZAKOPANO novorođenče!

PAS INVALID spasao ŽIVO ZAKOPANO novorođenče!

0
Pas spasao živo zakopano novorođenče

Prema izveštajima lokalnih medija sa Tajlanda, nedavno je jedan pas napravio herojsko delo kada je pronašao i otkopao tek rođenu bebu koju je navodno, majka živu sahranila. Tako je pas Ping Pong spasao život novorođenčeta i osvojio srca svih koji su bili šokirani ovom stravičnom vešću.

Pas spasao živo zakopano novorođenče

Prema navodima, maloletna majka, koja ima svega 15 godina sama se porodila i kako bi sakrila od roditelja činjenicu da je trudna odmah po porođaju zakopala je živu i zdravu bebu.

Pročitajte i ovo: ČEKA NA KIŠI – Napušten pas se nada da će se onaj koga najviše voli ipak VRATITI!

Ping Pong je skrenuo pažnju svog vlasnika tako što je unezvereno počeo da kopa zemlju na jednom polju u blizini tajlandskog sela. Pritom je sve vreme lajao pozivajući svog vlasnika u pomoć. Ping Pong je invalidan pas, jednu nogu je izgubio pre nekoliko godina posle udarca automobila.

Pas spasao živo zakopano novorođenče

Kada je vlasnik najzad shvatio da ga pas poziva u pomoć i došao do mesta gde je Ping Pong kopao naišao je na užasavajući prizor. Iz rupe koju je pas napravio virila je bebina nožica. Usa Nisaika, vlasnik ovog psa je odmah rukama nastavio da kopa i posle nekoliko minuta uspeo je da izvuče bebu koja je jedva disala. Odmah je pozvao hitnu pomoć, a lekari su uspeli da bebu očiste i povrate u život. Pregled je pokazao da je bebica savršeno zdrava.

Pas spasao živo zakopano novorođenče

Pročitajte i ovo: PAŽNJA ODRASLI: Pogledajte ovo dete i UČITE!

Usa je za lokalne medije objasnio da je Ping Pong omiljen pas u celom selu. Iako je doživeo tešku nesreću u kojoj je praktično izgubio nogu jer ne može uopšte da je koristi, Usa je uprkos lokalnim običajima odlučio da zadrži psa koji je nastavio da mu pomaže u čuvanju stoke. Za Ping Ponga kaže da je izuzetno veran i poslušan pas.

Pas spasao živo zakopano novorođenče

Ping Pong je postao nacionalni heroj. Roditelji devojčice koja je zakopala bebu su odlučili da preuzmu brigu o novorođenčetu a protiv devojčice je pokrenut postupak za napuštanje deteta i pokušaj ubistva.

Izvor: doginspiration.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČEKA NA KIŠI – Napušten pas se nada da će se onaj koga najviše voli ipak VRATITI!
Sledeći tekstZAGRLJENI DO KRAJA! Bačeni u sneg da se SMRZNU DO SMRTI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime