Naslovna VESTI PSI Sećate se priče o deki Predragu i psu Grujici? PAS je udomljen!

Sećate se priče o deki Predragu i psu Grujici? PAS je udomljen!

0
PAS je udomljen petface

Preko 5. 000 puta pročitana i podeljena vest o neverovatnom dvojcu iu Ustaničke – deki Predragu i psu Grujici – dobila je epilog: PAS je udomljen!

Podsetite se:
PRIČA UZ KOJU PLAČE POLA SRBIJE: pas Grujica i deka Predrag morali su se rastati, odlukom JEDNOG čoveka!

Naime, priča je dobila poootpuno drugi epilog, da ne kažemo obrta, a ovog jutra nas je jedna čitateljka na njega i osvrnula. 21. jula ove godine, devojka po imenu Andrijana je preuzela brigu i psu, Grujici.

PAS je udomljen petface

– Grujica ili Dino, pas iz Ustaničke ulice kog su izbacili naslednici ili ko već NIJE VIŠE NA ULICI! Grujica se nalazi trenutno kod mene, sutra ide na kastraciju i čipovanje, nakon toga će na oporavku biti kod mene. A onda IDE U NOVI DOM, napisala je na svom Facebook profilu Andrijana.

Međutim, obrt se dešava 6 dana kasnije, tačnije 27. jula kada Andrijana saznaje da je Grujica čipovan i da ima vlasnike koji ga uzaludno traže godinama.

PAS je udomljen petface

– Ovaj jadni pas je imao vlasnika, imao je nekoga ko ga je voleo i tražio. Taj NEKO je čipovao svog psa i svako ko ga je pronašao trebao je prvo isti da očita. Nakon kastracije koja je danas odrađena, odvela sam psa da ga vakcinišem i čipujem, pošto mi je rečeno da NIJE ČIPOVAN! Tada se ispostavlja da PAS IMA ČIP, da je vlasnicima nestao pre dve godine, da su ga tražili po šinterajima, selima oko Moštanice odakle je i nestao, ali nikada a nisu našli,… SREĆA pa su ljudi iako vidno uzbuđeni, iznenađeni i srećni što je pas živ i što je dobro, pristali da mi daju saglasnost da psa prečipujem i ostavim u novom domu uz dogovor da mogu da dođu da ga vide! Vlasnici danas žive na relaciji Beograd – Beč, pa su pristali da pas ode u dom zauvek, u jednu pordicu u Rumu, napisala je Andrijana.

Pročitajte još:
POŽAREVAC: Haskiju odsečeno uvo! Katarini potrebna pomoć da ga udomi!

Prema njenim rečima PAS je udomljen u finu porodicu, koja voli životinje, ima dvorište, kuću i što je najbitnije žele da im Grujica bude prijatelj do kraja života! To je potvrdila i ćerka bračnog para koji su udomili psa:

PAS je udomljen petface

– Grujica je presrećan kod mojih od prvog dana. Komunicira sa njima, prevrće se na leđa, čuva dvorište i laje na sve koji pokušaju da uđu. Moja porodica je uvek držala pse u stanu, a sada u kući. Ja sam udomila psa i dva mačka iz „Bete“ Zaječar tako da ne treba niko da sumnja u nas kao vlasnike! Hvala Andrijani koja se maksimalno potrudila oko psa i što je zahvaljujući njoj pas tamo gde je presrećan, napisala je Dragana, u komentaru.

U svakom slučaju drago nam je što je još jedan maleni psić našao dom i tako se sklonio sa ulice – ZAUVEK!

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCICA ZAVODNICA: frizura ovog psa osvaja ljude širom sveta
Sledeći tekstSJAJNA VEST: ovaj pronalazak omogućiće vam savršen selfi sa vašim psom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime