Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET EMOTIVNO: Nakon transformacije, ovaj napušteni pas je udomljen! (VIDEO)

EMOTIVNO: Nakon transformacije, ovaj napušteni pas je udomljen! (VIDEO)

1
pas je udomljen petface

pas je udomljen: Ako nas redovno pratite, vrlo dobro znate da uvek rado pišemo o transformacijama i preokretima koje doživljavaju napuštene životinje. Ovoga puta u pitanju je Džoi, pas koji je udomljen ubrzo nakon korenite promene u izgledu.

Pročitajte još:
SREĆAN KRAJ: Kada napušteni pas nađe dom pun ljubavi!

Ovaj beli psić pronađen je kako besciljno luta ulicama okruga Orandž. Njegovi spasioci ustanovili su da se on mesecima nalazio na ulici i odlučili su da ga smeste u PAWsitive Rescue.  Zaposleni u ovom prihvatilištu svesrdno su se pobrinuli da se ovaj mališan u njihovim prostorijama oseća i više nego dobrodošlo. Tužan je podatak da psi koji izgledaju poput Džoija imaju veoma male šanse za udomljavanje.

Pročitajte još:
TRANSFORMACIJA: Napušteni pas dobio novi identitet!

Iz tog razloga, čim se ovaj pas malo opustio, volonteri su prionuli na posao – da se pobrinu Džoi zasija punim sjajem. Verovali ili ne, za ovu transformaciju, bili su dovoljni voda, šampon i makaze. Ubrzo, po okončanju ovog postupka, pred očima volontera ukazao se novi, preslatki mališan pun samopouzdanja. Od neuglednog čupavka do psa čiji izgled odiše prefinjenošću i elegancijom – najprikladnija je rečenica koja opisuje koliko je promena drastična. Upravo ovaj novi izgled, doveo je do toga da ovaj, do nedavno napušteni pas, bude udomljen.

Pročitajte još:
Evo kako ćete udomljavanjem spasiti život jednom psu! (FOTO)

Nadamo se da će vas ova priča inspirisati da usvojite psa sa ulice, ukoliko do sada to već niste učinili. Većina napuštenih četvoronožaca ima problem sa zaprljanim, umršenim i oštećenim krznom. Pored vode, preparata i makaza, kao u Džoijevom slučaju, vašem novom ljubimcu za potpuni oporavak dlake biće neophodni i dodaci u ishrani. Naša preporuka je Fortanov proizvod Keimoel Plus, koji je odličan izvor biljnih ulja. Ovaj preparat se posebno preporučuje kod onih životinja kod kojih je ustanovljena alergija na hranu. On u svom sastavu ima ulja: kukuruza, žutog noćurka, susama i jetre bakalara, čije delovanje rezultira sjajnim, kvalitetnim i zdravim krznom.

pas je udomljen keimoel plus petface

I da zaključimo – udomite psa sa ulice i osiguraćete sebi ljubav i prijateljstvo za ceo život!

Pogledajte i VIDEO u kojem je prikazana ova neverovatna:

Prethodni tekstLAZAREVAC: Otrovan Cvrle – ljubimac dece i celog komšiluka!
Sledeći tekstDevojčici (4) hoće da oduzmu psa terapeuta, jer su procenili da je opasan!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime