Naslovna VESTI PSI PAS KOJI ISPORUČUJE VINO: Ovaj pametni bokser omogućio je da porodična vinarija...

PAS KOJI ISPORUČUJE VINO: Ovaj pametni bokser omogućio je da porodična vinarija radi za vreme vanrednog stanja!(VIDEO)

0
pas koji siporučuje vino petface

Usled vanrednog stanja prouzrokovanog koronavirusom jedna vinarija u Merilendu pronašla je kreativan način kako da snabdeva ljude vinom, a ipak ispoštuje sve protokole kućne izolacije.

Vinarija ,,Stone House Urban Winery’’ sada posluje uz pomoć jednog zaposlenog, a to je pas Soda, jedanaestogodišnji bokser!

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Svaki put kada bi neko zazvonio na vrata vinarije, Soda bi radosno skočio da pozdravi gosta. Nažalost, usled vanrednog stanja i zabrane izlaska napolje, gosti vinarije više nisu mogli da je posećuju, što je Sodu veoma rastužilo tako su vlasnici vinarije došli na ovu sjajnu ideju!

Da bi kupci dobili svoje vino, potrebno je da na vreme pozovu vinariju i poruče flaše omiljenog vina. Zatim dolaze na parking i pozivom obaveštavaju vinariju da čekaju isporuku. Kada u vinariji prime poziv, navlače prsluk sa vinom na Sodu, a ona trči sa narudžbinom do kupca.

pas koji siporučuje vino petface

Soda je toliko pametna da je brzo naučila posao bez ikakvih problema. Prvih nekoliko puta je zakačila okvir vrata vinom, ali uz malo vežbe, sada sve radi kako treba. Čim vidi da vlasnici uzimaju njen prsluk, sprema se za akciju. Čini se da Soda uživa u svom novom zanimanju, baš kao i kupci kada im ona donese vino. 

Soda je postala glavna atrakcija i najpopularnijii pas gradu. Dešava se da ljudi koji nikada nisu dolazili u vinariju, dolaze samo da bi im Soda donela vino, a to bi ih nasmejalo, što mnogo znači u ovim teškim danima. Vinarija nikada nije imala više narudžbina. Ispostavilo se da korišćenje simpatičnog dostavljača može biti i dobar finansijski potez.

pas koji siporučuje vino petface

Kada se završi vanredno stanje, Soda će nastaviti da pomaže u prodaji, ali samo kupcima koji fizički ne mogu da napuste svoje automobile. Ipak, njeni prijatelji će i dalje moći da dolaze u vinariju da se druže sa njom. Soda voli svoje prijatelje i kad nasmeši bar jedno lice njena misija je uspešno obavljena.

Soda je bila u najtežim trenucima uz svoju porodicu i sad je, još jednom, pokazala da je ona njihov heroj. Da nije nje, vinarija ne bi imala načina da radi sve dok se vanredno stanje ne završi, a to nikako ne bi bilo dobro po njih.

AKO SE ZARAZITE KORONA VIRUSOMO OVAJ HOTEL ĆE BRINUTI O VAŠIM PSIMA: I to potpuno besplatno (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.