Naslovna VESTI PSI KAKAV TAKMIČAR: Ovaj pas je istrčao polu-maraton i to SLUČAJNO!

KAKAV TAKMIČAR: Ovaj pas je istrčao polu-maraton i to SLUČAJNO!

0
pas koji je istrčao polu-maraton petface

pas je istrčao polu-maraton: Da, da…dobro ste pročitali naslov. Sportisti na ovom polu-maratonu su imali neobičnu i ozbiljnu konkurenciju, lovačkog psa Ludivin.

Pročitajte još: Kažite nam u kakvom položaju vaš pas spava, reći ćemo vam kakvog je on karaktera!

Ova kuja rekreativka je vreme za obavljanje nužde napolju, iskoristila na malo drugačiji način. Ona je odlučila da trči i to ne nekim nasumičnim putem, već rutom kojom prolazi Alabama Elkmont polu-maraton. Ona je ovu trku dugačku 21 kilometar, istrčala za čak 90 minuta i tako zauzela visoko sedmo mesto. Ovu interesantnu priču, dodatno je začinila i činjenica da njena vlasnica, Ejpril Hamlin za to vreme, nije imala predstavu šta se zbiva. Pitate se kako je to moguće?!

pas koji je istrčao polu-maraton petface

Vrlo je jednostavno. Ludivin je puštena u zadnje dvorište kuće u kojoj živi kako bi obavila nuždu, ali ova nestašna mališanka je odlučila da se iskrade i da malo protegne noge. Ona se našla na startu sa ostalim trkačima i regularno istrčala trku sa njima.

Pročitajte još: PRIČA O BORDIJU: „Bio sam malo naborano štene. A onda sam postao pas kog su vlasnici izbacili iz automobila“!

Prema svedocima ovog neobičnog poduhvata, Ludivin je pravila pauze kako bi istražila okolne staze, popila vodu sa izvora pored puta, pa čak i da onjuši mrtvog zeca. Uprkos tim pauzicama, ona je uspela da do cilja stigne za impresivnih sat vremena, 32 minuta i 56 stotinki.

pas koji je istrčao polu-maraton petface

Kao što smo napomenuli, njena vlasnica o svemu tome nije znala ništa, a malo je reći da je bila iznenađena podvigom svoje ljubimice:

-Ludivin jeste prijateljski nastrojen pas, ali je i prava lenjivica, tako da ne mogu da verujem da je istrčala ceo polu-maraton.

Pročitajte još: Ljubimac u epizodi – jurim svoj rep!

Šta je ovog dvogodišnjeg lovačkog psa inpirisalo da istrči polu-maraton, nikada nećemo saznati. Jedino što možemo je da ovoj neobičnoj sportistkinji čestitamo i da joj poželimo da nastavi da se takmiči. S obzirom na to da je prirodni talenat, verujemo da bi uz malo treninga i upornosti mogla da dostigne zvezdane visine.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.