Naslovna VESTI PSI PODELITE: Žuća, pas koji ume da se smeje, TRAŽI DOM!

PODELITE: Žuća, pas koji ume da se smeje, TRAŽI DOM!

0
pas koji ume da se smeje petface

Žuća je pas koji ume da se smeje! Žuća je pas kog je sada skoro pre 3 godine spasila Biljana Prvanović Stojanović! Njenu objavu smo videli na Facebook-u i bez razmišljanja odlučili da se pridružimo apelu za udomljavanjem!

– Žuća je pas sa Ibarske magistrale koga sam sasvim slučajno spazila iz kola, sada već pre tri godine. Gegao je po ulici. Stala sam da ga nahranim, psa bez noge, a onda iznenađenje – rana je sveža možda sedam dana, napisala je Biljana na svom Facebook profilu!

Pročitajte još:
FENOMENALNO: Slavni, John Legend usvojio psa bez noge: “I ONI SU LJUBIMCI”!

Ono što je ovu plemenitu gospođu najviše šokiralo je izjava dekice, koji je tu sedeo, da je „pas sada super, jer mu je ta noga visila pa ju je odgrizao da mu ne smeta“.

Pošto se naručkao i veselo mazio, bez obzira na svoje stanje, sa puno poverenja dozvolio mi je da ga podignem i smestim u auto. Naravno, otišli smo pravo kod veterinara. Amputiran mu je ostatak nogice koji je već bio u infekciji, napisala je Biljana.

Tako je Biljana lečila Žuću, skoro mesec dana. Bio je to, kako kaže, težak period za sve njih!

– Jako je teško podneo anesteziju, tri puta je kolabirao i oživljavali smo ga i veštačkim disanjem. Bio je slab i izmučen. Bilo – ne ponovilo se nikada i nikome, napisala je Biljana.

Pročitajte još:
LJUBAV U NAJTEŽIM MOMENTIMA: Devojčica bez nogu udomila štene bez noge – „On je kao ja“!

A onda se Žuća, pas koji ume da se smeje, potpuno oporavio. Privikao se na svoj hendikep i od tada je smešten u pansion gde je i sada.

– Možda se moj Žuća nekome baš svidi i poželi da mu pruži malo ljubavi, posle svega što je preživeo on i dalje voli ljude, rekla je Biljana.

Ono što smo mi zaključili je da je Žuća veliki borac. Da je njegova volja za životom ogromna. Ako želite da baš vaš ljubimac ima ove vrline, kontaktirajte Biljanu na NJENOM FACEBOOK PROFILU i udomite Žuću!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime