Naslovna VESTI PSI MAKS JE JEDVA PREŽIVEO! Ovog prelepog psa je halapljivost mogla da košta...

MAKS JE JEDVA PREŽIVEO! Ovog prelepog psa je halapljivost mogla da košta života!

0

Pas Maks obožava da jede, što se može i zaključiti kada pogledate njegovu fotografiju. Ovaj preslatki labrador izgleda da ne bira šta će da gricne kada ga uhvati napad gladi! Međutim, ta njegova “manija” za hranom mogla je da ga košta života!

Naime, Maks je, čekajući svoje vlasnike, pojeo ni manje ni više nego metalne objekte! Maks čak nije počeo ni da se davi, već je vrlo”uspešno” progutao metal, ali nakon samo nekoliko minuta, počeo je da menja ponašanje!

JEZIV PRIZOR U AUSTRALIJI Kitovi se masovno nasukali na obalu Tasmanije, uginulo najmanje 90!

Njegovi vlasnici su ga odmah odveli kod veterinara koji je mogaoda konstatuje samo jedno – strane predmete u njegovom telu! Veterinar nije bio iznenađen konstatacijom, koliko se zaprepastio kada je video šta je Maks zapravo progutao!

Gospođa Hillman, njegova vlasnica rekla je da, iako je Maks bio sklon da žvaće odevne predmete, nikada pre nije jeo ništa što ne bi smeo, pogotovo predmete!

BLU IMA RUTINU NA KOJOJ BI MU MNOGI POZAVIDELI! On se svakog jutra… (VIDEO)

– Izgubili smo divnu kujicu Sejdi 2013. godine i zaklela sam se da nikada više neću udomiti drugog psa – rekla je.

– Ali nisam mogao da odolim Maksu kada smo ga videli! Imao je devet meseci, bio je napušten, ali prelep, umiljat, vedar – on nam je pomogao da popunimo prazninu i umanjimo tugu za Sejdi…

Par se toliko zaljubio u Maksa da su dobili još jednog labradora, Šafrana, koji ima šest godina.

– Oboje su čarobni, ali mi konstantno moramo da pazimo na Maksa jer je sklon žvakanju stvari… Uvek je kod veša, koji izgrize, napravi rupe na njemu, ali ga nikada ne jede! znamo da pripazimo na Maka jer je sklon hvatanju stvari i dobrog žvakanja “, rekla je. Dakle, ni jednog trenutka nismo pomislili da će učiniti nešto tako ludo kao to da će pojesti metal!

Ove crevne opstrukcije često zahtevaju operaciju koja predstavlja sopstveni rizik. Međutim, u Maksovom slučaju, podstaknut da povrati, izbacio je sve što je i pojeo. Imao je sreće, jer je ovo moglo da se završi kobno!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime