Naslovna VESTI PSI PRONAĐEN PAS NA GROBLJU SA TEŠKOM INFEKCIJOM OKA! Uznemirujući snimci

PRONAĐEN PAS NA GROBLJU SA TEŠKOM INFEKCIJOM OKA! Uznemirujući snimci

0

Stariji pas rase Ši cu nedavno je pronašen ostavljen na groblju sa teškom infekcijom oka koja mu je gotovo izbila oko. Loše održavano krzno je bilo toliko ućebano da nesrećni pas nije mogao da vidi a to je i izazvalo veoma opasnu infekciju.

Nepoznata žena je pronašla malenog psa na groblju u Ramsbotomu u jezivom stanju i odmah ga odvela veterinaru, a slučaj prijavila lokalnom odseku RSPCA. Oni su odmah izašli na lice mesta, preuzeli psa od veterinara i odneli ga na dalje lečenje u bolnicu u Velikom Mančesteru.

Oko malenog psa, koji je u međuvremenu dobio ime Bu, je bilo u toliko lošem stanju da je moralo biti odstranjeno hirurškom intervencijom. U međuvremenu, pokrenuta je istraga kako bi se utvrdilo ko je toliko zapustio i onda odbacio nesrećnog psa.

Morao hitno na dijetu nakon što se ZAGLAVIO U VRATIMA

Bu nije mogla da vidi na inficirano oko, a oslabljen joj je i vid na preostalom oku. Inficirano oko je bilo veoma natečeno i to joj je stvaralo nepodnošljive bolove. Bila je potpuno prestrašena i na svaki kontakt je bolno cvilela i pokušavala da se odbrani ujedajući.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Veterinari koji su je operisali i dalje vode brigu o njoj. Nisu sigurni da li je Bu pretrpela neku traumu oka izazvanu udarcem ili je ovakvu stravičnu infekciju izazvala nebriga vlasnika o krznu. Imajući u vidu opšte stanje i izgled napaćenog psa, veruju da vlasnik godinama nije brinuo o svom ljubimcu.

TO JE PRAVDA! – PET ŠOPU KAZNA OD 4 MILIONA DOLARA

Dlaka na celom telu je bila veoma ućebana i umršena, koža infincirana. Nokti su joj bili toliko dugi da su već počeli da se krive i ponegde zarivaju meso šapa. Trenutno je na antibioticima i lekovima protiv bolova. Veterinari kažu da je razumljivo to što je još uvek uplašena i nervozna posle ovakvog traumatičnog iskustva. Veruju da će vremenom, posle potpunog fizičkog oporavka uspeti da je ponovo socijalizuju i povrate poverenje u ljude kako bi joj našli novi, sigurniji dom. Istraga je i dalje u toku.

Izvor: Mirror.co   Foto:  RSPCA / SWNS

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI PSI IMAJU SMISAO ZA HUMOR?
Sledeći tekstHOROR NASRED ULICE – PSA ISEKAO MAČETOM I OSTAVIO DA UMRE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime