Naslovna VESTI PSI TRANSFORMACIJA: Bio je pas na samrti, a izrastao je u belog lepotana!...

TRANSFORMACIJA: Bio je pas na samrti, a izrastao je u belog lepotana! (VIDEO)

4
pas na samrti petface

Kada je pronađen bio je pas na samrti. Ležao je nepomičan, pored puta, nije davao znake života. U ovakvom stanju, pronašla ga je indijska organizacija za brigu o životinjama „Animal Aid Unlimited“, koja je odmah preuzela brigu o njemu!

Na prvi pogled izgledao je kao gomila kamenja, njegovo mršavo telo bilo je sklupčano u loptu, kao da je pokušavao da se sakrije. Bio je gotovo u potpunosti bez dlaka, prekriven šugom. Njegov stav je bio slika poraza.

pas na samrti petface

Odneli su ga u sklonište, ali je bilo očigledno da je ovaj mali pas izgubio svaku nadu. Ništa nije radio. Nepomično je ležao u uglu boksa, sklupčan zurio je u zid!

Pročitajte još:
DIRLJIVO: Žena koja je udomila psa na samrti

Pokušali su da ga nahrane, ali on je toliko bio nemoćan da nije mogao ni da žvaće. Međutim, iako je jedva davao znake života, aktivisti nisu želeli da odustanu od njega.

pas na samrti petface

Najtužniji deo je bio kada ga je jedan od volontera blago pomazio, na šta je on refleksno otresao glavu. Bilo je jasno da nije znao šta je ljubav!

pas na samrti petface

Trud volontera se polako uviđao! Nakon deset dana provedenih na infuziji, dlaka ove kuce se skoro u potpunosti povratila, a i on je malo ojačao.

Pročitajte još:
Poznati glumac se oprostio od svog psa dirljivom porukom na Instagramu! (FOTO)

Međutim, prava transformacija je tek usledila! Nakon samo dva meseca on više nije bio pas na samrti, već neprepoznatljiva bela kuca!

pas na samrti petface

– Jasno je, najveća transformacija je bila ona u njegovim očima: Po prvi put se u njima videla nada, rekli su divni volonteri koji nisu odustali kada je bilo najteže!

Pogledajte!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽiva kuja Zazidana ispod trotoara preživela DVA dana! (VIDEO)
Sledeći tekstDokazano: psi uče decu životnim lekcijama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime