Naslovna VESTI PSI On je njihov pas na samrti, a oni su odlučili da mu...

On je njihov pas na samrti, a oni su odlučili da mu ulepšaju poslednje dane na zemlji

0
pas na samrti petface

Za svaku porodicu, vrlo traumatična je spoznaja da je njihov voljeni pas na samrti. Može se slobodno reći da se i odrasli, skoro kao i deca, teško mire sa ovom činjenicom.
Kesidi i njen verenik Metju planirali su venčanje, kada su saznali da je njen porodični pas na samrti. Ta vest uznemirila je i rastužila celu porodicu. Doud, njihov verni prijatelj, nalazio se u terminalnoj fazi raka kostiju. Nakon prvobitnog šoka i očajavanja, oni su mesec dana pre samog venčanja, odlučili da žele da njegovi poslednji dani na zemlji budu nešto što će cela porodica pamtiti. Budući supružnici su odlučili da žele da Doud bude prisutan na ceremoniji venčanja i da baš on donese prsten do oltara.

pas na samrti petface

Pri tom je za psa trebalo organizovati poseban prevoz, budući da se venčanje održavalo na udaljenosti od 1.000 kilometara od Kesidnog porodičnog doma. Njen otac se lično angažovao u tom poduhvatu, pa je sam, sa psom prevalio ovu razdaljinu.
Mladenci, ne samo da su želeli da njihov pas bude gost sa specijalnim zaduženjem, već su želeli da ga na venčanje dovodu iz razloga što je ceremonija održana na plaži. Možda će nekome ovo zazvučati besmisleno, ali oni su želeli da njihov pas po prvi put vidi okean i da se oseti čari slanih talasa. I zaista, on je toliko bio uzbuđen zbog ove avanture, da je sve vreme veselo trčkarao po pesku i vodi.

pas na samrti petface

Iako je cela porodica i dalje bila tužna zbog izvesnosti Doudovog stanja, sa druge strane svi su neizmerno srećni što su svi zajedno uživali na okeanu i što su zajedno učestvovali u stvaranju zajedničkih uspomena novih supružnika. Porodica ovog psa na samrti, na krajnje dirljiv način odlučila je da svom ljubimcu oda počast i zahvalnost za svu ljubav koju im je on celog života pružao.

pas na samrti petface

Volite svoje ljubimce i svakodnevno im pružajte pažnju, da jednoga dana ne biste žalili što nešto niste uradili za njih, a mogli ste.

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.