Naslovna VESTI PSI DRUGARSTVO NEMA CENU: Pas nedelju dana čuvao drugaricu koja je upala u...

DRUGARSTVO NEMA CENU: Pas nedelju dana čuvao drugaricu koja je upala u provaliju! (FOTO)

1
Pas nedelju dana čuvao drugaricu petface

Priča sa naslovom „Pas nedelju dana čuvao drugaricu koja je upala u provaliju“ vodi nas do Vašingtona. U njoj, dva prijatelja, koji su postavili nove granice iskrenog drugarstva.

Naime, tokom jedne šetnje šumom, zlatni retriver po imenu Fibi upala je u ostatak stare cisterne koja se nalazila u jednoj provaliji. S obzirom da nikako nije mogla da izađe odatle jer je bila povređena, Tili – njena prijateljica rase baset – odlučila je da ostane sa njom, i to punih nedelju dana.

Pročitajte još:
KAKVA PRIČA: Zagljaj dva psa obišao je svet i spasio im živote nekoliko sati pred eutanaziju!

Nakon što je pao mrak, vlasnik ovih pasa kontaktirao je „Vashon Island Pet Protectors“ kako bi ih obavestio o nestanku svojih ljubimaca. Odmah se krenulo u potragu!

Pas nedelju dana čuvao drugaricu petface

Nakon što je ova organizacija na svom Facebook profilu objavila oglas o nestalim psima, jedan čovek se javio sa pričom da je video psa koji liči na Tili, a koji je sve vreme pokušavao da skrene pažnju na „nešto“.

A onda neverovatna scena.

Pročitajte još:
Bigl Maks dao svoj život da bi spasio porodicu!

– Ugledao sam Tili i ona je mene videla, ali nije dotrčala. Ostala je na ivici provalije, sve dok se nismo približili. Tada smo videli da ona nepomično stoji pored Fibi i to je bio jasan znak za nas. Da je pobegla, nikada ne bismo pronašli Fibi, sigurni smo u to. Ona je heroj, izjavio je njihov vlasnik.

Oba psa su bila promrzla i gladna. Jedinu vodu koju su „pili“ je kišnica, pa im je to pomoglo da ne dehidriraju.

PAMETNICE JEDNE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.