Naslovna VESTI PSI PAS NESTAO TOKOM NEVREMENA: Uplašen čeka vlasnike!

PAS NESTAO TOKOM NEVREMENA: Uplašen čeka vlasnike!

0

Nevreme koje je sinoć zahvatilo Beograd nije uplašilo samo nas, ljude, već i sve ljubimce koji su se našli i u kući, a pogotovo na ulici.

Nevreme sa jakom kišom i gradom pratio je i jak vetar, a ko god da se našao na ulici, nije znao gde će, i kako da se skloni. Ljudi koji su u tom trenutku šetali svoje ljubimce, ostali su skamenjeni i zatečeni, a njihovi psi su se od straha ili ukopali, ili su pobegli.

MAJKA HRABROST: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

Ovaj pas je isto tako sigurno nekome pobegao, jer se uplašio nevremena. Ovaj preslatki pas rase čau čau pronađen je sinoć u Učiteljskom naselju, u ulici Dr Velizara Kosanovića.

Divna devojka je odmah uplašenog mališu pustila u hol zgrade i objavila na društvenim mrežama gde se on nalazi i u kakvom je stanju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Pas nije bio povređen, ali je jako uplašen. Na njega je nevreme takodelovalo, verovatno ga je grmljavina i čitav metež uzrujao, te se od straha uputio u nepoznato. Tokom prošle večeri, on nije bio jedini ljubimac koji je nestao.

UBILI GA PA SE SLIKALI SA NJIM: Potresna fotografija kruži internetom!

Nestao je i Gagi, koji je bio napolju tokom grmljavine. Ali Gagi je imao sreću te je tokom noći pronađen. Dobro je da su vlasnici uspeli da ga brzo nađu, jer je pas pod terapijom koja mora da bude redovna.

 

Pazite na ljubimce, pogotovo kada grmi i seva. Većina je dosta osetljiva, a ishod može da bude ovakav – da vam pas nestane i da ne uspe da se vrati svojoj kući…

Ukoliko neko prepozna psa sa slike, ima podatke gde se on nalazi. Mi se nadamo da je već uz svoje ukućane i da uživa.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHRABRA MAJKA NE ODUSTAJE: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)
Sledeći tekstNEDUŽNI PAS NA METI LINČA: Čovek svakodnevno NASRĆE na nju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime