Naslovna VESTI PSI TUŽAN PRIZOR U PROLOM BANJI: Pas ograđen žicom, čeka na POMOĆ! (FOTO)

TUŽAN PRIZOR U PROLOM BANJI: Pas ograđen žicom, čeka na POMOĆ! (FOTO)

0

Prizore pasa zatvorenih u kavezima/boksovima možemo videti na svakom koraku. Najčešće su isti ti psi zatvoreni u toliko malom prostoru da jedva mogu i dva koraka da naprave!

Takav je i ovaj slučaj! Pas je ograđen ŽICOM, i nalazi se bukvalno na đubrištu! Jadničak je tako ostavljen da čuva ne znamo ni mi šta! Zar na ovakvom mestu, pa još i zatvoren?

IZGUBLJENI PAS čuo je svoje vlasnike na televiziji: Upravo to ga je vratilo kući! (FOTO)

USAMLJENI PAPAGAJ PRONAŠAO SRODNU DUŠU! Ljubav je promenila sve! (FOTO)

Kako se u objavi navodi, pas se nalazi u Prolom banji, blizu hotela Radan, na šetalištu prema crkvi Lazarici. U objavi kažu da mu neko daje vodu i hranu, štoznači da je to nečiji pas, samo što taj neko, ko bi trebao da brine o njemu, misli da briga ovako izgleda?

Pa, ne! Ovo je mučenje psa! Iako je redovno hranjen i napojen, pas se muči, sam, ograđen, na mestu koje je užasno!Pas verovatno strepi, plaši se i čeka, čeka da ga neko oslobodi! Ali kako, kada po zakonu ne smemo da diramo tuđe ljubimce?

Šta u tom slučaju da radimo? Kome da se obratimo? Možda inspekciji? Priznaćete, ne sme svako ni da se usudi da dira nešto što nije njegovo. A pas je miran, kako kaže žena koja je i objavila fotografiju. On je verovatno željan toplog dodira i društva, prvenstveno društva!

Hoće li se njegov vlasnik dozvati pameti? Hoće li ga osloboditi, ili će i dalje nastaviti da ga ostavlja samog, tužnog i nesrećnog?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZABIJAJU EKSERE U MESO I BACAJU PO NASELJU STEPA STEPANOVIĆ! Pazite na svoje pse i drugare sa ulice!(FOTO)
Sledeći tekstNAKON PRVOG UDOMLJENOG MAČETA: Čovek koji ih NIJE VOLEO ne može da prestane da ih spašava!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime