Naslovna VESTI PSI TUŽNO I POTRESNO! – Pas Oliver moli na ulici da ga neko...

TUŽNO I POTRESNO! – Pas Oliver moli na ulici da ga neko uzme (VIDEO)

0
pas moli da ga sklone sa ulice

Koliko je nesreće i mučenja ovam maleni psić doživeo kada je morao na ovako potresan način da moli da ga neko skloni sa ulice i pruži pristojan dom? Život ovog jadnog psa promenio se na bolje pošto ga je neko prethodno maltretirao i onda ostavio na ulici.

Na video snimku sa društvene mreže TikTok koji je postavila Džesika Anderson podeljena je pretužna priča i do suza dirnula stotine hiljada gledalaca. Objasnila je da neko ostavio psa tačno ispred njene kuće. Čim ga je ugledala bilo joj je jasno da ga je neko zlostavljao.

pas moli da ga sklone sa ulice

Nije mogla da se okrene i ode dok je maleno srce molilo. Uzela ga je i odmah sa suprugom otišla da mu nabavi ćebe, opremu i igračke. Dala mu je ime Oliver.

Bilo je više nego jasno da je pas istraumiran ali da je srećan zbog pažnje koja mu je poklonjena. Džesika kaže da je u jednom trenutku Oliver i zaplakao.

pas moli da ga sklone sa ulice

Pogledajte i ceo video o malom Oliveru.

Kada su ga nešto kasnije odveli veterinaru sumnje su se potvrdile. Imao je brojne ožiljke po telu, bio je ozbiljno pothranjen. Veterinari misle da je pas korišćen u borbama pasa! Da je nekim slučajem odveden u neko državno prihvatilište verovatno bi bio odmah eutanaziran. Džesika mu je spasla život.

Izvor:  mirror.co

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAMANTA HEROJ – Spasla slepog vlasnik iz zamrznutog jezera
Sledeći tekstNEHUMANOST BEZ GRANICA – Vlasnici odbacili slepog ljubimca

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime