Naslovna VESTI PSI PRAVA LJUBAV: Bolestan pas „oženio“ najbolju drugaricu!

PRAVA LJUBAV: Bolestan pas „oženio“ najbolju drugaricu!

0
pas oženio petface

Nikada nije kasno za pravu i iskrenu ljubav! To dokazuje i trinaestogodišnji labrador Velington, koji je oboleo od raka i kom je ostalo svega nekoliko meseci života.

Obzirom da se ni u poslednjim mesecima ne odvaja od svoje najbolje drugarice, Else, njihovi vlasnici su rešili da ih večnaju! Dirljiva i emotivna ceremonija dogodila se na jednoj engleskoj plaži, a gosti su bili – razume se – pseći prijatelji!

pas oženio petface

Kada mu je dijagnostikovan kancer, Velingtonova vlasnica, Ejmi, bila je skrhana! To je za nju bio veliki šok! Međutim, rešila je da učini sve što je u njenoj moći da mu poslednji dani života prođu u radosti!  

Sarino neobično venčanje: Umesto bidermajera – kuce iz Prihvatilišta!

– Odlučili smo da napravimo „bucket listu“, a prva stavka na listi je bila – venčanje sa najvećom ljubavi njegovog života – labradorkom Elsom! Zaljubili su se na prvi pogled, na terapiji za pse obolele od artritisa. Omiljena aktivnost im je plivanje, jer oboje obožavaju vodu, rekla je Ejmi!

pas oženio petface

Zato je logčan izbor za ceremoniju venčanja bila plaža, jer u njoj oboje toliko uživaju.

Velington je nosio smoking, Elsa veo, a među zvanicama našlo se i preko 20 pasa i njihovih vlasnika. Neki od njih posebno su se doterali za ovu priliku 😉

pas oženio petface

– Imali su i posebne svadbene zavete, koje smo pročitali u njihovo ime. Pobrinuli smo se da nam nijedan detalj ne promakne. Velington je za vreme njegovih zaveta lajao, pa je bilo poprilično smešno. Umesto razmene burmi, razmenili su ogrlice. Bilo je divno, objasnila je Ejmi!

Džon Ledžend je priredio venčanje svojim psima, a razlog je humane prirode!

Videvši osmeh na licu Velingtona, Ejmi kaže, da joj je srce bilo puno i da je za trenutak zaboravila na ono što ih čeka!

pas oženio petface

– Možda će sve ovo nekome delovati ludo,  ali Velington je moj prvi pas, već 13 godina. Prošli smo zajedno mnogo toga. Želela sam da  mu poslednje dane učinim što lepšim i da ne tugujemo, već da svaki dan bude radost jer smo i dalje zajedno. Sledi mu hemoterapija i nadamo se da će mu bar malo produžiti život, dodala je za kraj vlasnica!

pas oženio petface

Nama je ovo preeeedivno, a vama?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBila je pas na ivici života, ali su je ove devojke spasile i dale ime – Mila!
Sledeći tekstODLUKA SUDA: Pas Meda je kriv što glasno laje, mora da se seli!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime