Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pas Periša poziva sve mešance – PRIJAVITE SE NA IZBOR!

Pas Periša poziva sve mešance – PRIJAVITE SE NA IZBOR!

1
pet party petface

Ovaj crni, markantni gospodin je i dalje zvanično NAJELEGANTNIJI PAS BEOGRADA! Od svojih četvoronožnih obožavateljki ovih godinu dana „branio“ se na svoj način! Uz njega, na tron su se popeli krzneni lepotan – mačak Magnus, a vodeći dvojac mesto na pobedničkom tronu prošle godine ustupio je i ježiću – Neri! I oni su i dalje, zvanično NAJELEGANTNIJI PREDSTAVNICI SVOJIH ŽIVOTINJSKIH VRSTA! Sve dok 25. jula ne predaju svoje titule sledećim elegantnim ljubimcima!
Ono što vas 25. jula čeka u Delta City-ju je pozitivna gužva, lavež, mjaukanje, odlična atmosfera, mnogo poklona i po koja simpatija! Deca sa kućnim ljubimcima, mace sa psima, a kako to obično i biva na našim pet zabavama – svoje mesto će naći i feretke i ježevi i kunići kao ravnopravni učesnici.
Ono što vam Periša kao trenutno najelegantniji pas Beograda poručuje je PRIJAVITE SE, jer ovo je jedini Izbor u Srbiji u kojem nema diskriminacije. Nikakve. I ako nemate rasu – DOBRODOŠLI STE. I ako ste majušni – DOBRODOŠLI STE. I ako pripadate nekoj vrsti životinja koja nije toliko česta u domovima – DOBRODOŠLI STE!
Sve što treba da uradite da biste ušli u trku za najelegantnijim ljubimcem je da postavite fotografiju svog ljubimca na link: https://www.facebook.com/ljubimcisuzakon/app_167200180055017 i da sakupljate lajkove sve do 15. jula, kada proglašavamo finaliste! 10 iz svake grupe! Svaki finalista će dobiti SPECIJALNU UKUSNU, NATURAL TRAINER nagradu, ali uslov je – da prisustvuje „live događaju“ – PET PARTY-ju u Delta City-ju!
natural trainer hrana
Ne brinite, o svemu ćemo vas na vreme obavestiti, a sada pohitajte po svoje fotoaparate, škljocajte i šaljite nam fotografije!
Zato nam nagrađivanje nikada teško ne pada i zato što vaši ljubimci obooožavaju naša druženja – zato vas i čekamo u najelegantnijoj trci u Srbiji!

Ukoliko želite da se SAMO prijavite za događaj bez da kandidujete ljubimce za NAJELEGANTNIJI IZBOR, ostavite nam podatke na linku

PET PARTY 2015

Prethodni tekstSaška (16) iz Beograda od džeparca brine o napuštenom psu Reksu!
Sledeći tekstNOVI SAD: Dečaci se „sunčali“ na opasnoj raskrsnici KAKO BI POMOGLI NAPUŠTENIM PSIMA!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime