Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET DOBRO POGLEDAJTE: Evo kako pas pokazaje ljubav vlasniku!

DOBRO POGLEDAJTE: Evo kako pas pokazaje ljubav vlasniku!

2
pas pokazuje ljubav vlasniku petface

Pas pokazuje ljubav vlasniku na neke, možemo reći, neobične načine! Pokušali smo da istražimo kako novi vlasnici da shvate kada im ljubimci kažu VOLIM TE, na njihov način!

1.Osmehuje se – mnoga istraživanja su pokazala da se psi, kao i ljudi, osmehuju dragim osobama. Smešak upućen vlasniku ili članu porodice još jedan je gest kojim pas pokazuje ljubav vlasniku i privrženost.

2.Spava pored vlasnika – iako mnogi ovo smatraju neprihvatljjivim, ovo je jedan od načina na koji pas pokazuje ljubav prema vlasniku! On traži ugodno mesto gde se oseća sigurno i bezbedno, a to je toplo mesto pored omiljenog vlasnika ili nekog od člana porodice u kojoj živi!

3.Brine za bolesne članove porodice – pas može da oseti kada se neko od članova porodice ne oseća baš najbolje. Pas će se pobrinuti da bude uvek u blizini bolesne osobe, a ako mu je dozvoljeno verovatno će se i sklupčati uz nju.

4.Piški od sreće – Neki psi u naletu radosti i uzbuđenja što vide drage osobe često se ispiške. Ovakvim ponašanjem, koje je češće kod štenaca, pas pokazuje ljubav prema vlansiku, ali i poštovanje. Ne brinite, većina pasa vrlo brzo preraste ove neobične izlive ljubavi!

5.Naslanja se na gazdu – Još jedan neobičan gest kojim psi pokazuju naklonost i ljubav je kada se naslanjaju celim telom na svog vlasnika i guraju ga. Osim toga pas ovakav vid ponašanja koristi i kako bi tražio pažnju.

6.Prati vlasnika u stopu – Privrženost i odanost pas će pokazati tako što će vlasnika pratiti u stopu i uvek biti bluzu njega.

Znamo da je I vasa ljubav prema ljubimcima neizmerna, kao i želja da im ulepšate svaki dan i začinite ga novitetima. I kao pravu poslasticu I idealan način da mu uzvartite ljubavlju je da ga dovedete na naš PET PARTY! I ove godine nastavljamo tradiciju I peti put za redom organizujemo žurku za sve kućne ljubimce.

Naš žiri će I ove godine nagraditi zavodljive poglede, Gulivere, društvance iz kraja, najloknu, mikrošampiona i još mnoge druge. Zabavnim kategorijama nikad kraja, kao ni poklonima, jer svaki ljubimac odlazi kući punih šapa!

Obezbedite svom ljubimcu mesto na najprestižnijoj elegantnoj žurci, zato prihvatite našu pozivnicu za ulazak u ovo društvo I prijavite ga na linku PET PARTY 2015!

Sve do 15. Jula imate šansu da uđete u finale Izbora za najelegantnijeg ljubimca, zato postavite njegovu fotografiju na linku: IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA

Prethodni tekstVANJA: „Ovi napušteni psi su mi spasili život, molim vas neka ih neko udomi“!
Sledeći tekstNAUČNICI DOKAZALI: Video snimci mačaka čine nas srećnim i povećavaju nam energiju!

2 KOMENTARA

    • Pozdrav od nas. Bice nam potrebni vasi podaci, kao sto pise 😀 Ime i prezime, e-mail i koje ljubimce prijavljujete!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime