Naslovna VESTI PSI ŽELIM ZAGRLJAJE, LJUBAV I KOLAČE!, ovo je poruka kojom je jedan pas...

ŽELIM ZAGRLJAJE, LJUBAV I KOLAČE!, ovo je poruka kojom je jedan pas postao gradonačelnik

0
bernski pas

U moru loših i zastrašujućih vesti o pandemiji iz jednog gradića u Koloradu stiže jedna optimistična i zabavna. 1.072 stanovnika Džordžtauna odlučilo se da psa spasioca Parkera proglasi počasnim gradonačelnikom.

pas gradonačelnik

ZAPLAKAO KADA JE VIDEO POTRESNU PORUKU ZAKAČENU ZA PSA:Pročitajte šta je pisalo.

Gradska kuća je bila prepuna tokom ceremonije proglašenja. Pored stanovnika prisustvovali su predstavnici policije i mnogobrojni Parkerovi fanovi. Sudija Linet Kelsei zvanično je pročitala tekst zakletve. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici okruga podeljene su fotografije događaja gde se vidi Parker obučen u odelo, sa naočarima i Američkom zastavom. Politička poruka kojom je uspeo da osvoji mandat i titulu je glasila:“ Želim zagrljaje, ljubav i kolače!“

pas gradonačelnik

Odmah po stupanju na dužnost počele su da stižu ponude u kojima mu se nudila pomoć u obavljanju svakodnevnih obaveza. Tako je jedan fan napisao: „Da li ti je potrebna pomoć u obavljanju administrativnih poruka? Spenser.“ Ispostavilo se da je Spenser terapijski pas koji živi u Kaliforniji. Jedan drugi fan je poslao jednostavnu poruku: „Pips je gradonačelnik moje kuće“, aludirajući da bi svi psi trebalo da imaju neku vlast.

HAOS U LESKOVCU: Sukob dva psa uzburkao strasti ljubitelja pasa u Leskovcu

PRETUŽNO: Pas spasilac tuguje na grobu svog druga iz azila (VIDEO)

parker pas gradonačelnik

Funkcija gradonačelnika je Parkeru samo još jedna u nizu obaveza. Ovaj bernski pas je i zvanična maskota skijaškog centra Lavlend, terapeutski je pas u kampu Ester Sils Roki Mauntin Vilidž i maskota za pivaru Guanela Pas. Svi se nadaju, da će uprkos više nego zgusnutog rasporeda obaveza naći i vreme da se pozabavi poboljšanju uslova života u njihovom gradiću. Kako god to izgledalo.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI JE VAŠA MAČKA „DESNOŠAPA“ ILI „LEVOŠAPA“?: Testirajte je jednostavnim izazovima.
Sledeći tekstNAŠI PSI SU TAKOĐE HEROJI: Pobeda nad Covid-19 je nemoguća bez njih.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime