Naslovna VESTI PSI PAS RANJEN IZ LOVAČKE PUŠKE: Prolazili pored njega danima a NIKO DA...

PAS RANJEN IZ LOVAČKE PUŠKE: Prolazili pored njega danima a NIKO DA MU POMOGNE! (FOTO)

0

Još jedno ranjavanje nesrećnog psa iz puške desilo se pre nekoliko dana! Pas je ranjen iz lovačke puške za ptice i imao je metke u telu. Tri dana su ljudi nesrećnika takvog gledali dok se neko nije udostojio da kontaktira osobe koje mu mogu pomoći!

Nažalost, tekst o ovom slučaju nismo mogli da započnemo na drugačiji način… Vidimo da je uvijanje u razne folije nepotrebno, jer, ni ovi monstrumi koji svakoga dana povređuju nesrećne životinje ne uvijaju.

PROTIV MONSTRUMA KOJI JE PSE DRŽAO NA 37 STEPENI bez vode pokrenut prekršajni postupak!

– Pas je trenutno smešten je trenutno negde van Novog Pazara, ne kisne, u nekoj garaži ali je u jako lošem stanju. Kaže mi upravo momak da se hladi, led leden je, drhti i stoji na kiši i odbijada da uđe u garažu. Kako da mu pomognemo do sutra? – pisalo je pre dva dana, kada nisu znali da li da čekaju jutro da ga odvedu kod veterinara ili da istog pronađu odmah!

ČAROBNO – U vijetnamskom kafiću uz kafu se može DOBITI I MAČKA!

A onda je sutradan dodata objava:

– Pas ima prelom šape i nekoliko sitnih dramlija iz lovačke puške,pun je rana i posekotina. Fiksirali smo nogu, dobio je antibiotik, analgetik i ampulu protiv buva. Gratis smo dobili kutiju vitamina. Čipovan je na jednog čoveka iz Novog Sada. Pas se zove Belko i rođen je 15.05. 2018. Nosiće gips mesec dana, moraće da miruje. Nemam dom za njega, momak koji ga je našao će ga zadržati tu ispred fabrike gde radi. RAČUN IZNOSI 9.150din. plus gorivo 20e i plus terapija (panklav). Biće potreban novac i za hranu. Urgentno je potrebna pomoć za ovo milo i nedužno stvorenje!

Pomozimo ovom milom i napaćenom psu, svako koliko može i želi…

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMACA OSTALA BEZ UŠIJU zbog izuzetno teških OPEKOTINA OD SUNCA!
Sledeći tekstZALEPIO RODI KLJUN IZOLIR TRAKOM: Prvo je udario auto, a potom pobegao sa lica mesta! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime