Naslovna VESTI PSI PAS SA LISTOM POSLEDNJIH ŽELJA – Retriver Fin oboleo od raka ima...

PAS SA LISTOM POSLEDNJIH ŽELJA – Retriver Fin oboleo od raka ima POSLEDNJE ŽELJE

0
Pas sa listom želja

Zlatnom retriveru Finu kome je pre nekoliko nedelja dignostikovan terminalni stadijum raka, porodica sa kojom je proveo ceo život želi da pomogne da ispuni listu poslednjih želja. Porodica se trudi da Finove poslednje dane učini neverovatnim, a traže pomoć da ispune poslednju stavku sa liste.

Iako smrtonosno bolestan, Fin i dalje izgleda pun života. Njegovi vlasnici kažu da se na listi poslednjih želja uglavnom nalaze zabavne aktivnosti u kojima je Fin uživao celog života. To su duge šetnje, izlasci u prirodu, igranje sa loptom i frizbijem, druženje sa drugim psima i šetnje plažom.

Fin superjunak

SPAŠEN OD EUTANAZIJE – Pas sa čudnom fizičkom manom će ipak ŽIVETI!

Naravno, na listi se nalaze i nešto čudnije želje kao što je let balonom na topli vazduh, terapijska pomoć oboleloj deci, branje jabuka, jedenje ogromnog stejka… Poslednja stavka na listi je pisanje i objavljivanje knjige o Finovom životu koja bi bila namenjena deci. Njegova porodica, koja je bila potpuno devastirana vešću o Finovoj bolesti, trenutno prikuplja sredstva preko društvenih mreža kako bi finansirali ovaj projekat.

DA NE POVERUJETE: PAS NA DVE NOGE ŽIVI PUNIM ŽIVOTOM I JOŠ POMAŽE DRUGIMA!

HILJADU KRPELJA NA PSU: da li će preživeti?

Pas Fin

Komentari donatora i svih koji su saznali za priču o Finu su krajnje topli i potresni: „Sada volim sve na svetu.“; „Ovo je dokaz da život nije samo proba garderobe“; „Hvala vam, naučili ste me da treba da živim autentično“.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.