Naslovna VESTI PSI STRAŠNO ZANEMARIVANJE: Pas sa OGROMNIM tumorom spašen od EUTANAZIJE

STRAŠNO ZANEMARIVANJE: Pas sa OGROMNIM tumorom spašen od EUTANAZIJE

0
zanemaren pas sa tumorom

Pitamo se kako je moguće da neko ko sebe naziva vlasnikom psa dozvoli da se desi ovako nešto. Dve godine, zloćudni tumor rastao je na ovom malenom, nedužnom psu, dok bezdušna osoba koja je navodno brinula o njemu nije uradila ama baš ništa da mu pomogne.

zanemaren pas sa tumorom

Malenu Hati doveli su u jedan azil u Teksasu, a zaposleni su je opisali kao najgori slučaj napuštanja od strane vlasnika koji su ikada videli. Ona je odmah odvedena veterinaru, koji je takođe bio zaprepašćen – nikada do tada nije video toliko veliki tumor na psu tako malenom poput Hati. Uporedili su ga čak sa kuglom za kuglanje! Doktor Kari, Hatin veterinar, primetio je kako zbog težine tumora ona ne može čak ni normalno da hoda, već pada na jednu stranu.

Pročitajte i ovo: ODBAČEN ILI IZGUBLJEN? Stravične slike prikazuju tužnu sudbinu „malog belog psa“

Možda najtužnije od svega je bilo to što bi ona ponekad i legla na tumor, kao da je u pitanju neka mekana foteljica. Možete li zamisliti to?

zanemaren pas sa tumorom

Hatina operacija činila je doktora Karija uzbuđenim i zabrinutim u isto vreme, jer je sasvim sigurno predstavljala jedinstveno iskustvo za njega. Međutim, posle operacije, Hati je bila potpuno novi pas! Nije ni čudo, pošto se rešila tumora koji je težio gotovo sedam kilograma!

zanemaren pas sa tumorom

Pročitajte i ovo: STEFAN NE GUBI NADU I MOLI SVE koji su videli njegovu Leksi koja je nestala pre 40 dana da mu se jave!

Hatin oporavak protekao je uz par prepreka, ali je malena kujica bila željna života i izborila se. Posle potpunog oporavka, dobila je starateljsku porodicu, a kasnije je zahvaljujući svojim spasiocima pronašla i stalni dom.

zanemaren pas sa tumorom

Kad samo pomislimo da je Hati zamalo bila uspavana zbog neodgovornih i bezosećajnih vlasnika, stresemo se od besa. No srećom, sudbina je imala drugačiji plan za ovu divnu kucu koja sada živi srećno i voljeno.

Izvor: Dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODBAČEN ILI IZGUBLJEN? Stravične slike prikazuju tužnu sudbinu „malog belog psa“
Sledeći tekstSAMA NA KIŠI: Ova ženkica iz Bora, moli SVAKOGA NA ULICI DA JE UDOMI – životno je ugrožena! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime