Naslovna VESTI PSI ATRAKCIJA: Pas se bori sa visokim temperaturama na potpuno NEOBIČAN način –...

ATRAKCIJA: Pas se bori sa visokim temperaturama na potpuno NEOBIČAN način – kulira u lavoru! (FOTO)

0

Već danima su na snazi temperature koje se kreću i preko 30 stepeni. Poslušno pratimo savete lekara u ovim vanrednim uslovima, pa se često rashlađujemo, jedemo laganiju hranu i pijemo dosta tečnosti.

Kada je reč o našim ljubimcima, redovno im dolivamo svežu vodu u činiju, a zajedničke šetnje praktikujemo isključivo kada se temperature malo spuste.

OVO JE LJUBAV: Dečak psu stavlja masku na lice kako bi ga zaštitio od korone! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

NAŠAO JE POSEBNE PRIJATELJE: Milo zna šta znači bezrezervna ljubav! (FOTO)

Onog trenutka kada primetite da se vaša mačka ili pas hedonistički izležavaju na hladnom parketu ili ispod klima uređaja, setite se da se na vrelom asfaltu, životinje koje nisu imale sreću da budu nečije, bore za goli život.

Možda ih ne možete spasiti od toplotnog udara, sunčanice, solarnog detmatitisa i ostalih opasnosti koje vrebaju u letnjem periodu, ali ipak im možete malo olakšati tako što ćete ih nahraniti i dati im vodu.

Iako ne umeju da se požale, životinje s ulice su svakako žedne. Ukoliko im mi ne sipamo malo vode, oni će spas potražiti u mutnim rekama, potocima, kanalizacijskim odvodima i barama sa ustajalom vodom, koja obiluje bakterijama.

#fotodana #Danas: Kad nastupe visoke temperature ulični prodavac na Tajvanu svog ljubimca rashlađuje na neobičan način -…

Gepostet von Danas am Dienstag, 28. Juli 2020

Vrućina je ozbiljan neprijatelj napuštenih životinja. Pomozite im da pobede, da prežive i izguraju leto do kraja!

Mi smo naišli na još jednu dobru ideju, koja nam stiže pravo sa Tajvana. I iako je u pitanju vlasnički pas, ovo se može primeniti i na pse koji dane i noći provode na ulici.

Kad nastupe visoke temperature ulični prodavac na Tajvanu svog ljubimca rashlađuje na neobičan način – u lavoru. Ah Dai, dvanaestogodišnji mešanac, ima nekoliko modela naočara za sunce i toliko uživa u kupki da u improvizovanom bazenu provede i po nekoliko sati. Zbog toga je postao svojevrsna turistička atrakcija.

Foto @epaphotos / David Chang

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZI ima 1,5 kilograma i često šeta centrom BEOGRADA: Da li je on NAJMANJI PAS na svetu?
Sledeći tekstNEČUVENO: Zabranili ulazak na plažu dečaku sa invaliditetom i njegovom psu pomagaču!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime