Naslovna VESTI PSI VIDEO: Ovaj pas se osmehuje svaki put kad mu fotograf uputi dve...

VIDEO: Ovaj pas se osmehuje svaki put kad mu fotograf uputi dve reči!

1
pas se osmehuje petface

pas se osmehuje: Da li spadate u red onih ljudi koji obožavaju da se fotografišu? Da li ste proveli sate i sate ispred ogledala uvežbavajući baš onaj savršeni osmeh koji će zauvek krasiti vaše fotografije? Ukoliko je odgovor na naša prethodna dva pitanja potvrdan, onda možete stati pod ruku sa ovim psom, koji ima savršen osmeh i pozu za fotkanje….dovoljno je samo da čuje dve reči: KAŽI SIIIIR!

Pročitajte još: PRE I POSLE: Najtužniji pas na svetu postao je najnasmejaniji kućni ljubimac!

Nije nam poznato kako ni zašto je fotograf došao na ovu interesantnu ideju, ali rezultat je zaista zapanjujuć. Svaki put kada mališan Herbert čuje dve magične reči, njegova usta se razvlače u najšarmantniji osmeh koji topi sva srca. Tada bljesnu svi njegovi zubići, ali i zubići svih nas koji smo video gledali iznova i iznova.

pas se osmehuje petface

Ovaj svojevrsni trik pas je naučio zahvaljujući svojoj vlasnici Amandi Robls, a nije nam poznato koliko im je vremena bilo potrebno da oni ovu veštinu usavrše. Pored toga što je Amanda je Herbertova privremena starateljka, ona je i velika ljubiteljka i zaštitnica životinja.

Pročitajte još: SREĆA JE U MALIM STVARIMA: Pas drži konopac, dok ga dečaci preskaču! (VIDEO)

Ovaj mališan će kroz dve nedelje biti dat na usvajanje, a mi se nadamo da će on zavaljujući svom neobičnom daru naći porodicu kakvu zaslužuje. Herbert je svojim osmehom izmamio osmehe na lica mnogih ljudi, a mi se nadamo da će mu njegova nova porodica svakodnevno davati povoda da istinski bude srećan.

Srećno mali šarmeru.

KAŽI SIIIIR! 😀

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNE VESTI: Uginuo Bole, pas za kog su studentkinje iz Kragujevca sakupljale novac!
Sledeći tekstČUDO: Autistični dečak ponovo sa svojim psom koji je misteriozno nestao!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime