Naslovna VESTI PSI DA LI JE MOGUĆE? – Pas se VRATIO IZ MRTVIH!

DA LI JE MOGUĆE? – Pas se VRATIO IZ MRTVIH!

0
pas ustao iz mrtvih

Zaista, ovakva vest je neverovatna. Jedan od najstarijih Irskih lokalnih časopisa ju je iskoristio kako bi pokazao da je promenjena uređivačka politika stara više decenija. I zaista se postavlja pitanje – da li je moguće?

Priča koja je dospela na naslovnu stranicu tradicionalnog časopisa je krenula sa Filipom Hajdejem, vlasnikom psa po imenu Kruk koji je nedavno teško povređen posle udarca automobilom. Gospodin Hajdej se veoma trudio da svom ljubimcu pruži svu neophodnu pomoć. Kruku su bila teško povređena leđa i krvario je iz usta.

KAKAV GENIJE!– Zna da SVIRA KLAVIR, GURA KOLICA, VOZI SKEJTBORD… (VIDEO)

Mali terijer, nažalost nije izdržao i istog dana je uginuo. Potreseni gospodin Hajdej je nemajući izbora sahranio svog ljubimca u svom dvorištu.

Pas se VRATIO IZ MRTVIH!

Dvadesetšest sati kasnije sestra gospodina Hajdeja je pogledala kroz prozor i videla neverovatnu scenu. Rasti, njihov drugi pas i Krukova dugogodišnja drugarica izbezumljeno je kopala zemlju na mestu na kome je sahranjen Kruk. Istrčali su u dvorište kako bi sprečili Rasti da otkopa grob, a onda su se šokirali.

ŠTA ĆE BITI SA NJIM – Vezan na kratko, mršav, smrzava se…

Iz rupe u zemlji je iskočio Kruk!!! Filip Hajdej je bio presrećan. „Sve sam pokušavao da ga spasem, ali on je uginuo“ – objašnjava gospodin Hajdej. Odmah je odneo Kruka veterinaru koji je, za divno čudo, odmah poverovao u priču. Kada ga je pregledao, video je da osim povrede leđa ima polomljenu karlicu i raspuknuto gornje nepce. Objasnio je začuđenom gospodinu Hajdeju da je pas verovatno upao u duboku komu i da je zato ovaj mislio da je uginuo. Kako bi utešio i smirio vlasnika veterinar mu je rekao da bi i on sam rekao gospodinu Hajdenu da sa ovako teškim povredama pas ne bi preživeo.

Pas se VRATIO IZ MRTVIH!

Kruk je sada kod kuće. Osim što zbog bolova u leđima više ne može da skakuće sve ostale povrede su sanirane. Gospodin Hajdej je priču podelio sa nekolicinom komšija, ali nisu mu svi poverovali. Verujete li vi?

Izvor:  tipperarylive.ie

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.