Naslovna VESTI PSI PAS SKOČIO U ODBRANU DETETA: Otac je simulirao napad, a pas se...

PAS SKOČIO U ODBRANU DETETA: Otac je simulirao napad, a pas se postavio herojski! (VIDEO)

0
pas skocio u odbranu petface

Još jedan snimak vernosti psa i njegove brige za nas ljude osvanuo je na Fejsbuk stranici „Prijatelj dobrih vesti“. Oni su podelili video u kojem pas brani malo dete od navodnog napada njegovog oca.

Naime, otac je namerno vikao na dete i simulirao da ga udara po zadnjici samo kako bi snimio reakciju psa, zlatnog retrivera, njihovog kućnog ljubimca i vernog prijatelja s kojim se druže svaki dan.

PROČITAJTE I:

HEROJ DANA: Pitbul Saša spasila bebu iz zapaljenog stana, držeći je u zubima za pelenu!

Pas je vidno zbunjen odreagovao najslađe i najlepse na svetu, što je mogao. Svojim telom je zaštitio dete od očevih napada i tako zadivio javnost širom sveta.

Ovo je nešto najslađe što se moglo videti, da jedan pas tako odreaguje i zaštiti onoga koji je napadnut. Naravno, ovo nije jedinstven slučaj, što ne znači da ne treba da mu se posvetimo u potpunosti. Pas je još jednom dokazao koliko voli ljude i zaista zaslužuje da mu se divimo i to zaista mnogo.

Da ne bismo previše dužili priču i ostavljali vas u neizvesnosti, snimak ovog sjajnog čina jednog psa se nalazi ispod ove rečenice:

Da li bi vaš pas učinio ovako nešto i ako jeste da li možete da nam kažete u kakvoj situaciji je to uradio i kako ste ga nagradili?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJ DANA: Pitbul Saša spasila bebu iz zapaljenog stana, držeći je u zubima za pelenu!
Sledeći tekstOTROVNA HRANA ZA MAČKE: Čokolada, kofein, avokado…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime