Naslovna VESTI PSI PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas slomljenog srca, ne želi da izvadi glavu iz ćoška,...

PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas slomljenog srca, ne želi da izvadi glavu iz ćoška, odbija hranu! (VIDEO)

0
pas slomljenog srca petface

Većina pasa u skloništu Fulton gleda izvan svojih kaveza i laje, dozivajući nekoga ko će da ih udomi. Samo jedna kujica, zvana Iris, drugačije reaguje i drugačije se ponaša.

Ona pokušava da bude nevidljiva, gurne nos u ugao sobe, što je više moguće.

PROČITAJTE I:

ŠUGA JE UČINILA SVOJE: Nisu mogli da prepoznaju koje su rase psi, ono što su otkrili bilo je začuđujuće!

Posle više od dve godine borbe za preživljavanje u Džordžiji, ona i njena sestra su privukle pažnju jednog dobrotvora koji ih je odmah preuzeo i postavio na Fejsbuk njihovu priču nadajući se najboljem.

Malo je reći da je pas u užasnom stanju. Samo gleda u ugao i gura njušku što više može u ugao. Nijedna poslastica ne može da je odobrovolji i odbija hranu.

PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas slomljenog srca, ne želi da izvadi glavu iz ćoška, odbija hranu! (VIDEO)

Srećom, postovi o Iris privukli su jednu organizaciju koja je pomogla u traženju hraniteljskih porodica. Kada je Lin Rok, bivša veterinarska tehničarka, videla Irisinu fotografiju, odmah je znala da može pomoći psu.

Pozvala je svog supruga i zamolila ga da pomognu nesrećnom psu. Ona zna veoma dobro kako se psu može pomoći i kako se radi sa njegovim povređenim srcem.

Iris se sada preselila kod svoje nove udomiteljke. Prešla je iz hladnog ugla skloništa u topli dom gde ima dva drugara. Dugo je trebalo da se ovaj pas oporavi od svega što je pretrpela, od njenog slomjenog srca i osećaja da nikome ne treba.

Malo po malo se pas uči ljubavi i pažnji, onim vrednostima koje nije poznavala. Zahvalna je za svaku porciju hrane i vode koju dobije. Još uvek je uplašena i biće potrebno mnogo vremena da se sve reši. Nadamo se najboljem.

Nije lako izlečiti slomljeno srce jednog psa.

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.