Naslovna VESTI PSI PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas slomljenog srca, ne želi da izvadi glavu iz ćoška,...

PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas slomljenog srca, ne želi da izvadi glavu iz ćoška, odbija hranu! (VIDEO)

0
pas slomljenog srca petface

Većina pasa u skloništu Fulton gleda izvan svojih kaveza i laje, dozivajući nekoga ko će da ih udomi. Samo jedna kujica, zvana Iris, drugačije reaguje i drugačije se ponaša.

Ona pokušava da bude nevidljiva, gurne nos u ugao sobe, što je više moguće.

PROČITAJTE I:

ŠUGA JE UČINILA SVOJE: Nisu mogli da prepoznaju koje su rase psi, ono što su otkrili bilo je začuđujuće!

Posle više od dve godine borbe za preživljavanje u Džordžiji, ona i njena sestra su privukle pažnju jednog dobrotvora koji ih je odmah preuzeo i postavio na Fejsbuk njihovu priču nadajući se najboljem.

Malo je reći da je pas u užasnom stanju. Samo gleda u ugao i gura njušku što više može u ugao. Nijedna poslastica ne može da je odobrovolji i odbija hranu.

PRETUŽNA FOTOGRAFIJA: Pas slomljenog srca, ne želi da izvadi glavu iz ćoška, odbija hranu! (VIDEO)

Srećom, postovi o Iris privukli su jednu organizaciju koja je pomogla u traženju hraniteljskih porodica. Kada je Lin Rok, bivša veterinarska tehničarka, videla Irisinu fotografiju, odmah je znala da može pomoći psu.

Pozvala je svog supruga i zamolila ga da pomognu nesrećnom psu. Ona zna veoma dobro kako se psu može pomoći i kako se radi sa njegovim povređenim srcem.

Iris se sada preselila kod svoje nove udomiteljke. Prešla je iz hladnog ugla skloništa u topli dom gde ima dva drugara. Dugo je trebalo da se ovaj pas oporavi od svega što je pretrpela, od njenog slomjenog srca i osećaja da nikome ne treba.

Malo po malo se pas uči ljubavi i pažnji, onim vrednostima koje nije poznavala. Zahvalna je za svaku porciju hrane i vode koju dobije. Još uvek je uplašena i biće potrebno mnogo vremena da se sve reši. Nadamo se najboljem.

Nije lako izlečiti slomljeno srce jednog psa.

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.