Naslovna VESTI PSI PAS SPASAO MAČE: Pas u ustima doneo mače do svog vlasnika I...

PAS SPASAO MAČE: Pas u ustima doneo mače do svog vlasnika I TAKO MU SPASAO ŽIVOT! (VIDEO)

0
pas spasao mace petface

Od životinja možemo naučiti mnogo toga. Svakim danom nas sve više zadivljuju svojim postupcima, ljubavlju koju pružaju i nama i drugim životinjama i ljudima pored nas, a najviše nas zadivljuju svojim saosećanjem za ugrožene i potrebom da pomognu.

Mnoge smo priče čuli ili pročitali, mnoge smo snimke pogledali o himanosti životinja, ali niko ne može biti sto posto uveren u to, sve dok mu to ne priredi njegov pas. 

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Ovo je priča o tome kako je jedan pas pronašao usamljeno mače, tek rođeno, bespomoćno i bez mame. On ga nije ostavio niti bilo šta drugo, već ga je uzeo u zube i doneo do svog vlasnika kako bi on nahranio mače i zbrinuo ga. 

I tako je i bilo. Na snimku se vidi kako čovek preuzima mače i hrani ga. Ovo je predivno. Na jednoj rumunskoj Fejsbuk stranici je podeljen ovaj video, a tačno mesto u kojem se ova priča odigrala nije poznato. 

Nije ni bitno, bitno je da je to kamera zabeležila i to je najbolji dokaz da su psi veoma osećajne i divne životinje. Verujemo da mu mače neće zaboraviti ovu uslugu i da će biti njegov odan prijatelj i da će se uvek sećati ovog gesta, spasavanja njegovog malog života i biće uvek spreman da mu pomogne. 

Ovo je predivno 😀

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.