Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNI SU: Pas teši svog prijatelja nakon operacije!

NEVEROVATNI SU: Pas teši svog prijatelja nakon operacije!

0
pas teši svog prijatelja petface

pas teši svog prijatelja: Kada su se dva spašena psa srela u jednoj veterinarskoj ambulanti, prijateljstvo i ljubav desili su se istoga trenutka. Oba psa prošla su užasno težak i bolan period u životima sa svojim vlasnicima, tako da je jedan pogled bio dovoljan za prepoznavanje ove dve napaćene duše.

Pročitajte još: 20 fotografija pasa: NAJBOLJI PRIJATELJI KOJI NE MOGU DA SE RAZDVOJE!

Osoblje klinike u kojoj se leče ova dva nedavno spašena psa svedoče da su ovi četvoronožci bili izloženi najstrašnijem mučenju od strane svojih vlasnika. U pitanju su Simon, 4 godine stara ženka border kolija i Semi, četvoromesečno štene. Semi je prošao gore od svoje nove drugarice, jer osim što je premlaćivan, on je i vukao kola, prskan je spejom, pogođen vatrenim oružjem.

pas teši svog prijatelja petface

Kada su se njih dvoje sreli, odmah su se razumeli. Pošto je Semi ležao na operacionom stolu, Simon mu je prišla i položila svoju šapu na njegovu. O ovom fenomenu psa koji teši svog prijatelja nakon operacije, Džeki O’ Saliven koji je jedan od osnivača Rescue Dogs Rock NYC, u kome su smešteni ovi psi, rekao je:

To saosećanje i razumevanje među životinjama je nešto fenomalno, a u isto vreme neobjašnjivo.

Pročitajte još: NEMA RAZLIKE: Psi se ponašaju kao ljudi!

pas teši svog prijatelja petfaceDa li je ova dva psa zbližila tužna zajednička prošlost, ili možda svetla budućnost koju će zajedno provesti možemo samo da nagađamo. Najbitnije od svega, da će oboje preživeti, uprkos ozbilnjim povredama koje su zadobili. Nažalost, postoji mogućnost da štene Semi ostane bez noge, zbog posledice ranjavanja vatrenim oružjem. Ipak, ovom mališanu je mnogo lakše zato što sada ima svog vernog prijatelja koji ga teši.  Ženka je na korak od ozdravljenja, a za Semija je ovo samo početak bolničkog tretmana. Ono što ga očekuje u narednom periodu su još operacija, fizikalna i laserska terapija i svakodnevna previjanja.

Pročitajte još: HVALA TI: Veterinar teši operisanog psa, tako što ga drži u naručju i pevuši mu! (VIDEO)

pas teši svog prijatelja petfaceKako vreme prolazi, Simon se ne odvaja od Semijevog kreveta. Ovaj pas teši svog prijatelja neprestano. Verovatno je svesna da je njenom malom saborcu sada potrebno svo saosećanje ovog sveta.

Mi ovim mališanima želimo svu sreću ovog sveta i da uvek budu tu jedno za drugo!

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIako je ostavljen u autobusu, prča o ovom psu ima SREĆNI KRAJ!
Sledeći tekstSTRAVIČAN PRIZOR VESNE: „Našla sam dva šteneta. Jedno je zaklano“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime