Naslovna VESTI PSI PAS ZAVRŠIO U SMEĆU JER JE BIO BOLESTAN: Slučajni prolaznik nije ostao...

PAS ZAVRŠIO U SMEĆU JER JE BIO BOLESTAN: Slučajni prolaznik nije ostao imun na prizor! (VIDEO)

0

Jedan prolaznik u Brazilu naišao je na prizor koji ga je zaprepastio. Naime, u kontejneru je, među gomilom smeća, pronašao malog psa kojeg je neko tako bezobzirno odbacio.

Pas je imao toliko tužan i izgubljen izraz na licu te je prolaznik odlučio da ga snimi kako bi taj video videlo što više ljudi

MAMA GODINE! Ova patka za sobom vodi čak 76 pačića! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ŽRTVA NELEGALNIH ODGAJIVAČA I PREPRODAJE: Mila je UGINULA 5 dana nakon dolaska u novu porodicu!

“Ljudi koji pokušavaju da pogoršaju ovaj svet ne uzimaju slobodne dane. Kako mogu? Radi se o ovom slučaju malog psa bačenog u smeće ali i o mnogim drugim slučajevima koji se svakodnevno događaju. Molim sve koji brinu o životinjama da se ne obeshrabre, da slave svaku pobedu, svako usvajanje, oporavak. Ljubav je jača od mržnje i verujem da ćemo uskoro imati učinkovitije zakone”, napisao je na društvenim mrežama uz fotografije napuštenog psića.

"As pessoas que estão tentando fazer desse mundo pior, não estão tirando um dia de folga. Como posso eu?"Sobre o caso da cachorrinha jogada numa lixeira e sobre tantos outros casos que acompanhamos todos os dias.Pra você PROTETOR eu peço, não desanime, comemore cada vitória, cada adoção, cada cura, etc..O Amor é mais forte que o ódio e tenho fé que breve teremos leis mais eficazes e que o poder de nossa união vai prevalecer.A cachorrinha já está sob os cuidados do veterinário do Canil Municipal e faremos de tudo para que ela fique bem…Orem por ela e assim que tiver novidades eu passo pra vocês.Paz e Bem!!!

Gepostet von Palhinha Rodrigo am Samstag, 18. Juli 2020

Florzinha (što znači mali cvijet na portugalskom) ime je koje joj je dao čovek koji ju je pronašao u smeću. Odmah je odnesena do veterinara. Pregled je pokazao da ona ima tumor u stomaku. Veterinari će je prvo da joj daju lekove dok ne ojača a nakon toga će pokušati da uklone tumor hirurškim zahvatom.

“Nećemo odustati. Veterinari će joj pružiti svu potrebnu negu i siguran sam da će se uskoro naći srećan i siguran dom”, napisao je čovek koji ju je pronašao na svom Facebook profilu.

 

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.