Naslovna VESTI PSI SUBOTICA: Bobi pas u tranformaciji dana – od pakla do raja! (FOTO)

SUBOTICA: Bobi pas u tranformaciji dana – od pakla do raja! (FOTO)

3
pas u tranformaciji petface

Kada naiđemo na priču u kojoj je glavna zvezda pas u tranformaciji srce nam bude puno, a zahvalnost ljudima koji ga spasu ne možemo da iskažemo rečima. Takve priče uglavnom nam stžu iz dalekih krajeva sveta. Ali, priča o Bobiju nas danas vodi samo 189 kilometara daleko od Beograda. U Suboticu!

pas u tranformaciji petface

Naime, subotičko Udruženje „Anima Subotica“ objavilo je prelepu priču o strpljenju, želji da se pomogne, da se voli jedno živo biće i HAPPY END-u!

Pročitajte još:
SUBOTICA: Violeta kupila poseban plac kako bi pomogla napuštenim psima!

– Ovog mališu već dugo tražimo. Danas nam je javljena njegova lokacija. Kada smo ga ugledali delovao kao da je legao da umre. Nije mogao da ustane. Bio je iznemogao od gladi..sav prljav i ulepljen. Na sebi je imao oklop od zamršene dlake, rekli su nam iz „Anime“.

pas u tranformaciji petface

Međutim, kako je to uvek do sada i bilo, nisu odustali. Odneli su mališana u u pet salon „Tiffany“ i pretvorili ga u lepotana. Tako je Bobi pas u tranformaciji dana preživeo sve, doslovno – od pakla do raja!

Pročitajte još:
Uginuo Limeni: najstariji stanovnik azila za pse u Srbiji! (VIDEO)

pas u tranformaciji petface

– Jedna ukusna konzerva i postao je drag i veseo pas. Sedeli smo sa njim u autu i nismo imali gde da ga sklonimo. Tako mršavog i iznemoglog nismo ni pomišljali da ga vratimo na ulicu! Međutim, Bobiju se u poslednjem trenutku osmehnula sreća – uspeli smo da ga udomimo, sa osmehom su nam ispričali!

pas u tranformaciji petface

Bobi je vakcinisan, čipovan i srećno udomljen! A ovo je njegova fotografija iz srećnog novog doma!

pas u tranformaciji petface

Inspirišuća priča koja vam poručuje smao jedno – ne odustajte nikada od vaših ljubimaca, ali ni onih koje nađete na ivici života! POMOZITE IM!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZDRŽLJIVOST BEZ PREMCA: Izgubljeno štene je plivalo satima, sve dok ga nisu spasili mornari koji su ga slučajno opazili
Sledeći tekstHIT OGLAS: “Ako neko vidi Homera, neka mu pomogne da uhvati autobus 12,38 i 42. On će znati da se vrati kući”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime