Naslovna VESTI PSI PAS UBIJEN IZ PUŠKE PA BAČEN U BUNAR: Vlasnik zna ko je...

PAS UBIJEN IZ PUŠKE PA BAČEN U BUNAR: Vlasnik zna ko je to uradio?!

0

Tokom jučerašnjeg dana, stigla nam je poruka od gospođe Sabine Bjelobabe, koja je osnivač udruženja Anima Subotica. Prizor, ali i vest koju smo dobili šokirala nas je sve!

NEDUŽNI PAS NA METI LINČA: Čovek svakodnevno NASRĆE na nju!

Naime, u naselju Gornji Tavankut, u Subotici, desio se zločin nad psom koji je zaprepastio kako meštane, i sva udruženja za zaštitu životinja, tako i sve ljude koji su čuli za nemili događaj!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Čovek je svog psa pronašao UBIJENOG iz puške! Pronašao ga je u bunaru. što znači da je monstrum koji je to uradio imao toliko smelosti i bio toliko bezosećajan da je nedužnog psa nakon ubistva bacio u bunar!

MAJKA HRABROST: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

Vlasnik ZNA KO MU JE UBIO PSA i slučaj je naravno prijavio policiji. Kako on, tako i ostali čekaju krajnji ishod i nadaju se da će ubica biti priveden i izveden pred lice pravde.

Naša redakcija je pokušala da stupi u kontakt za ljudima koji bi možda imali neke informacije, ali do objavljivanja teksta nismo dobili nijednu pouzdanu. Zanimalo nas je da li vlasnik i počinitelj ovog gnusnog dela imaju neke neraščišćene račune, koliko dugo je vlasnik tražio svog psa, kako ga je pronašao, kao i da li je počinitelj već uhapšen.

Mi vam obećavamo da ćemo odmah objaviti svaku novu informaciju. Do tada, čekamo i nadamo se da će osoba koja je ovo uradila odgovarati za svoja nedela!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMONSTRUOZNO! SVI SU OTROVANI: Psi uginuli u najvećim mukama!
Sledeći tekstPRATI GA 70.000 LJUDI NA INSTAGRAMU: A on se ne odvaja od OVE dve stvari! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime