Naslovna VESTI PSI KAKAV PRIZOR: pas uči bebu da puzi (VIDEO)

KAKAV PRIZOR: pas uči bebu da puzi (VIDEO)

0
pas uči bebu da puzi petface2

Sama pomisao na prizor da pas uči bebu da puzi budi neku toplinu u nama. A kada odgledate video sigurni smo da vam ništa posle toga neće poremetiti dan.

pas uči bebu da puzi petface

Jedna od najboljih stvari kod životinja je da prepoznaju mladunce dugih vrsta i da deluju u skladu sa konkretnom situacijom. Pa tako smo da sada imali prilku da budemo razneženi videom odrasle mačke sa malom decom ili odrasle pse sa mačićima. Varijacija je stvarno bezbroj, a kada su pitanju bebe, životinje kao da nepogrešivo i instinktivno osećaju kako treba da postupe.

pas uči bebu da puzi petface

Ono što je još bolje u vezi sa svim ovim, je da će isto ponašati kada su u pitanju ljudske bebe, koje će ne samo željno prihvatiti, već će ih tretirati kao sopstvene. Životinje će se truditi da bebe zaštite od svake opasnosti i da im pomognu koliko god da je to moguće.

pas uči bebu da puzi petface

Ovaj video pokazuje je zaista neverovatan i prikazuje nam jednu krajnje nesvakidašnju situaciju. Naime, pas uči bebu da puzi, a pri tome deluje da je vrlo svestan šta se dešava oko njega. Radi se o izuzetno pametnom psu koji se podjednako raduje bebi koja puzi,  intezitetom kao i bebini roditelji. Čak bi mogli da kažemo da mu je puno srce, što ovaj mališan „osvaja“  tepih.

Čak kada u jednom mometnu, beba gubi ravnotežu i počinje da naginje unazad, pas joj prilazi da joj pomogne, a nakon toga je čak lizne po vratu u znak podrške.

pas uči bebu da puzi petface

Kada su u pitanju psi i deca, čak postoje i psi koji su specijalno obučeni da da budu staratelji, a smatra se da oni imaju više nego pozitivan uticaj kod mališana. Ne samo da se radi o zabavnim partnerima za igru, već će dečica zasigurno imati doživotne najbolje prijatelje.

pas uči bebu da puzi petface

Naša najiskrenija preporuka je da ako već niste, odmah vašoj porodici priključite ove četvoronožne lepotane, a smatramo da su razloge ne treba posebno obrazlagati.

Obaveznooo pogledajte video jer vam garantujemo da ćete biti razneženi!!! 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.