Naslovna VESTI PSI MOŽE LI SUROVIJE? Pas udaren mačetom u glavu!

MOŽE LI SUROVIJE? Pas udaren mačetom u glavu!

0
pas preživeo udarac mačetom

Ovaj nesrećni pas je okrutno povređen mačetom, ali sačekajte da vidite ostatak priče. Danas živi potpuno novim srećnim životom. Zahvaljujući ljudima koji ni jednog trenutka nisu razmišljali šta treba da urade.

pas preživeo udarac mačetom

Andrea Vajt i njen dečko su tokom turističke posete Nikaragvi bili svedoci stravičnom dogažaju. Jedan lokalni farmer je okrutno i surovo udario malog mešanca bigla i to oštricom mačete. Psić je bio u užasnom stanju a kasnije će se utvrditi da je povreda bila više nego opasna. Naime surovi čovek je psa udario po glavi.

Pročitajte i ovo: AKO NE MOŽE MOJ PAS, NEĆU NI JA! Student nije želeo da napusti Ukrajinu bez svog prijatelja.

pas preživeo udarac mačetom

Andrea i njen dečko nisu oklevali, uzeli su psa i odneli kod lokalnog veterinara koji je odmah rekao da on nema mogućnosti da sanira stravičnu ranu na njušci. Mali Tajson je bio osuđen na bolnu smrt.

pas preživeo udarac mačetom

Tada je ovaj par iz Kanade odlučio da učini sve što može ne bi li spasli nesrećnog psa. Sabrali su sve svoje finansijske mogućnosti i pokrenuli akciju prebacivanja psa u Kanadu. Međutim, avio kompanija je odbila da preveze povređenog psa. Kada je informacija o tome dospela na društvene mreže i medije, oni su se predomislili i pristali da obezbede uslove za transport malog pacijenta.

pas preživeo udarac mačetom

Pročitajte i ovo: PREŽIVEO, ODLIKOVAN, PONOVO SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM! Priča koja se krije iza potresne fotografije

Posle nekoliko dana provedenih u karantinu, Tajson je prebačen u veterinarsku kliniku gde su obavljeni opsežni pregledi. Rana je bila stravična. Nedostajao je deo kosti gornje vilice i bilo je potrebno obaviti veoma zahtevnu hiruršku intervenciju rekonstrukcije.

pas preživeo udarac mačetom

Operacija je trajala više od 6 sati tokom koje su Tajsonu ugrađene metalne ploče u gornju vilicu. Potom je zašivena koža i uskoro je Tajson počeo da se oporavlja. Vlasnici psa iz nikaragve se za to vreme gotovo uopšte nisu interesovali za njegovo stanje, pa je Grejem Tačer, veterinar koji je predvodio tim hirurga odlučio da Tajsona usvoji.

pas preživeo udarac mačetom

Danas Tajson živi svoj drugi život. Prilagodio se Kanadskim uslovima, ima prijatelje pse i ljude i uživa u drugoj šansi. Zaslužio je.

Izvor:  3milliondogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAKO NE MOŽE MOJ PAS, NEĆU NI JA! Student nije želeo da napusti Ukrajinu bez svog prijatelja.
Sledeći tekstDIRLJIVA PORUKA UMIRUĆEG PSA: Ne čekajte samo da vam prijatelj umre!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime