Naslovna VESTI PSI HRABROST KAKVA SE RETKO VIĐA: pas uplašio dva medveda

HRABROST KAKVA SE RETKO VIĐA: pas uplašio dva medveda

0
pas uplašio dva medveda petface

pas uplašio dva medveda: Njegoševi stihovi „ Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka“ najpodesniji su da opišu priču o psu, koji je sam uspeo da otera dva medveda. U ovaj, skoro pa filmski scenario, teško bi bilo poverovati, da ne postoji snimak koji sve dokumentuje.

Video koji je poslednjih nedelju dana spada u sadržaje koju su najčešće deljeni preko interneta je snimak psa koji je uplašio i oterao – ni manje, ni više nego dva medveda. Radnja se odvija u Južnoj Kaliforniji, a junak je štene francuskog buldoga po imenu Džuls. Naime, on je došao u situaciju da je posed na kome živi sa svojim vlasnicima, ugrožen od strane ova dva neželjena gosta. Kao i svaki pas, on je ulogu čuvara doma shvatio vrlo ozbiljno i rešio je da zaštiti svoj dom kako zna i ume.

pas uplašio dva medveda petface

Snimak je zabeležila kućna kamera za nadzor, a na početku se jasno vide dva medveda kako bezbrižno šetaju po dvorištu, ni ne sluteći šta ih čeka. U jednom momentu, brzinom metka, ka njima se zatrčava ovaj maleni buldog u nameri da ih otera. Iako je pas neuporedivo manji od njih, medvedi su se istinski uplašili i počeli da beže.

Da vam ne bi prepričavali kako to izgleda, preporučujemo vam da to sami učinite i pogledate video koji je za samo sedam dana pregledalo preko 2 miliona ljudi.

pas uplašio dva medveda petface

VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.