Naslovna VESTI PSI IZMUČENI PAS ŽRTVA STAROPAZOVAČKOG ŠINTERAJA?! Sa polomljenom nogom ga nedeljama držali zatvorenog!...

IZMUČENI PAS ŽRTVA STAROPAZOVAČKOG ŠINTERAJA?! Sa polomljenom nogom ga nedeljama držali zatvorenog! (FOTO)

0

Udruženje za zaštitu životinja Stara Pazova – Foxi napisalo je objavu na svojoj Facebook stranici o psu koji je boravio u staropazovačkom šinteraju, koji je tamo bio zatvoren iako povređen, a po njihovim rečima, nije mu se ukazala medicinska pomoć.

Dve nedelje trajala je njihova agonija da bi konačno uspeli da dođu do predivnog psa, a nakon što su ga ugledali, ostali su u šoku!

OVAJ LEPOTAN PONOVO TRČI: Ovaj pas je smršao neverovatnih 20 kilograma! (VIDEO)

– Dobili smo dojavu da je u šinetaju povređen retriver, tražili smo da nam ga odmah predaju. Nisu hteli, jer je pas navodno bio na lečenju i pod terapijom. Kada smo ga konačno posle dve nedelje izvukli, ostali smo u šoku, njegova noga je izgledala užasno. Otvoreni prelom, polomljena noga je ostavljena tako sama da zaraste!

ODANOST DO KRAJA: Pas proveo 11 sati u vodi kako bi SPASIO VLASNIKA! (FOTO)

Besni i razočarani aktivisti Udruženja za zaštitu životinja Stara Pazova – Foxi nisu mogli da veruju da niko od zaposlenih u ovom šinteraju nije našao za shodno da nešto uradi po tom pitanju, već su dozvolili da se jadni pas muči ne danima, već nedeljama.

– Na snimcima se vidi prelom, cela noga je iskrivljena, u otvorenim ranama sa jakom upalom. Čeka nas 12 dana terapija pa operacija noge, rekonstrukcija kosti. Molimo vas za podršku u plaćanju troškova i operacije. Sama operacija će da košta 300 evra. Plus 50 evra svaki mesec za pansion. Hvala unapred svima. Loki zaslužuje srećan život. On je već sada jako zahvalan i raduje se svakom. Biće to prelep ljubimac!

Dinarski račun: 265-6610310001116-94
Paypal: ksenijadopudja@gmail.com
Sa naznakom za Lokija.

Ljudi iz udruženja nisu sigurni da je Loki zadobio povrede u šinteraju, ali naslućuju da jeste. Kako sami kažu, kada su pitali za njega i kakve ima povrede, rekli su da je samo izujedan. Nažalost ispostavilo se da je imao otvoren prelom i da su ga ostavili tako bez operacije.

Sigurni smo da će se istina saznati, a da li će neko odgovarati za ovaj slučaj… Pa, nadamo se da hoće! MORA!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSTAVILI SU GA NA ULICI DA UMRE: Rane su prekrile njegovo lice, dlaku gotovo i da nema! (FOTO/VIDEO)
Sledeći tekst2 MAJKE SA PO 6 BEBA BAČENE U BLIZINI AUTOPUTA: Jedna mama NIJE PREŽIVELA, nisu ni njene bebe! (FOTO/VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime