Naslovna VESTI PSI PAS ZVANI HRABROST – Jazavičar SPASAO ŽIVOT prijatelju!

PAS ZVANI HRABROST – Jazavičar SPASAO ŽIVOT prijatelju!

0
Jazavičar SPASAO ŽIVOT prijatelju

Mali Vinston nije dozvolio da ogromna mačka prekine neraskidivo prijateljstvo sa isto tako malim Mijom. Hrabro je priskočio u pomoć svom drugaru kojeg je planinski lav već ščepao čeljustima i pokušao da odnese.

Petnaestogodišnji Mijo, mešanac jazavičara i čivave i njegov drugar jazavičar Vinston nedavno su se, tokom noći, iskrali kroz otškrinuta vrata svog doma. Krenuli su u nenajavljenu noćnu šetnju. Ubrzo pošto su započeli svoju avanturu, pojavio se planinski lav koji je odmah napao malenog Miju. Zgrabio je psetance u pokušaju da ga odvuče iz dvorišta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Umesto da pobegne, Vinston je neustrašivo jurnuo u pomoć. Lajao je i nasrtao na planinskog lava koji je bio višestruko veći i opasniji. Jedan udarac ogromne šape mogao je da usmrti Vinstona.

Jazavičar SPASAO ŽIVOT prijatelju

U jednom trenutku, lav je ispustio Miju iz čeljusti i pobegao, odustajući od plena. Tek tada su vlasnici ovog neverovatnog dvojca izašli iz kuće i pružili pomoć povređenom Miji. Prevezli su ljubimca do veterinara.

POLICIJA REAGOVALA – UHAPŠEN mučitelj pasa Č.P.!

Mijo je pretrpeo prilično teške povrede. Između ostalog, izgubio je desno oko. Kao posledice napada javile su se i neki neurološki problemi koji tek treba da se precizno ispitaju i utvrde. Ipak, zahvaljujući hrabrosti njegovog malenog psa – hrabrosti Vilsona, izbegnuto je najgore.

Jazavičar SPASAO ŽIVOT prijatelju

ZAŠTO ČIVAVE TOLIKO DRHTE?

Iako je još dug put do potpunog oporavka, ovaj preživeli ljubimac deluje srećno dok i dalje veselo skakuće u društvu svog četvoronožnog junaka i spasioca. Jedna dobrotvorna organizacija prikuplja finansijska sredstva kako bi se pokrili troškovi lečenja i dijagnostičkih procedura koje se nastavljaju.

Izvor: people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOLICIJA REAGOVALA – UHAPŠEN mučitelj pasa Č.P.!
Sledeći tekstBEZOBZIRNOSTI NIKADA KRAJA – Pokrenuta policijska istraga

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime