Naslovna VESTI PSI PATNJE MALE PENI! – Stravično iskustvo je nije slomilo!

PATNJE MALE PENI! – Stravično iskustvo je nije slomilo!

0
PATNJE MALE PENI

Kada su spasioci primetili maleno kuče sa povodnikom kako tumara na željezničkoj stanici u Kembridžu odmah su shvatili da je pretrpela veliku traumu. Kučence je bilo zbunjeno, preplašeno i veoma dezorjentisano.

Čim su je uzeli shvatili su da ima probleme sa očima. Odmah su je odveli kod veterinara i tu se ispostavilo da majušna Peni nema samo probleme sa očima. Ozbiljna upala uha je bila još jedan razlog njene nemoći.

PATNJE MALE PENI

Pročitajte i ovu prelepu priču: EMOTIVNO I DIRLJIVO – Mara želi da podeli svoju priču sa VAMA!

Peni su, očigledno, vlasnici odbacili jer je imala ozbiljne zdravstvene probleme. Veterinari su utvrdili da pati od ozbiljnog oblika glaukoma koji postoji već duže vreme. Počeli su sa terapijom. Međutim, bolest je uzela toliko maha da su posle nekoliko dana odlučili da joj hirurški uklone obe očne jabučice. Glaukom izaziva veliki bol, nije ga bilo moguće sanirati lekovima i pristupili su tako radikalnom pristupu kako bi je poštedeli muka i bolova.

Pogledajte ovu dramatičnu priču: OVAJ PAS JE IMAO SREĆE! – Zaleđenog i nepomičnog čuli su ga kako zapomaže!

Sve vreme Peni je bila predivna. Pokazivala je svoju ljupku narav ali i odlučnost da preživi. Bila je srećna jer se nalazi sa ljudima koji je vole i brinu o njoj. Uvek je mahala repićem i nikada nije bila uznemirena i nervozna. Trpela je bolove, ali je bila hrabra.

PATNJE MALE PENI

Oporavlja se od operacije u divnom hraniteljskom domu. Tu dobija ljubav i podršku kako bi naučila da živi bez vida. Svi se nadaju da će ova mala hrabra dama uskoro naći pravi dom gde će biti negovana sa ljubavlju.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVAJ PAS JE IMAO SREĆE! – Zaleđenog i nepomičnog čuli su ga kako zapomaže!
Sledeći tekstOVAJ PAS NE ŽELI DA NAPUSTI AZIL! – Beko ispunjava svoju misiju da pomaže

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime